Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Temat: Jak zabudowaliście Car Audio w bagażniku?

DARO-RT
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał marshall Zobacz post
    próbowałem cos podziałać ale moj 30cm głosnik sie nie zmiescił ... w bagażniku mozna podziałac ale wtedy nawet gril Ci sie nie zmiesci do bagażnika
    W moim bolidzie grila wozić nie będę, bo to by było uwłaczające Największy bagaż jaki wożę to plecak i tak naprawdę te całe 110L jest mi nie potrzebne
    Nie wiem jaki głośnik chciałeś włożyć do bagażnika ale ten co ja wybrałem wchodzi bez większej gimnastyki
    Problem jest taki że nie ma szans na włożenie gotowej skrzyni SW i dlatego trzeba ją zmontować-złożyć w bagażniku
    Pomierzyłem, policzyłem i jestem na dobrej drodze do zrobienia zabudowy Teraz muszę ładnie rozplanować gdzie będzie wzmak, jak pójdą kable itp.
    Całość psuje tabliczka z numerami, która wrazie potrzeby musi być na wierzchu, w innym przypadku zrobiłoby się piękną zabudowę wszerz i wzdłuż

Użytkownik Znawca Avatar marshall
    Mieszka w
    śląsk kręcę się tu i tam
    Auto
    jakieś alfy

Domyślnie

wz można zmiescić między bagażnikiem a fotelami tam gdzie jest troszke miejsca mi tam weszedł monoblock a głosnik miałem dosc duzy mac audio 12" 58 l zabudowa .. powodzenia i dawac fotki jak to wyglada u was ps. co myslisz na przód pchać ? a Ty adi co tam masz na przodzie
    Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
    Aktual:
    AR 166FL 3.0 v6
    AR GT
    AR 166FL 2.4jtd 20v
    Zastava 750

A.D.I.K
    Gość

Domyślnie

Ja mam z przodu Infinity 6x9 bardzo ładnie grające głośniczki, trochę kombinacji było bo trzeb trochę przyciąć tapicerkę ale weszło A wygląda to tak Aaaa jeśli chodzi o kolor konsoli to już jest nie aktualny jest inny

DARO-RT
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał A.D.I.K Zobacz post
    Ja mam z przodu Infinity 6x9
    Ładnie o wygląda, myślałem o czymś takim i chyba zakupię jakieś 6x9 do przodu, ale chcę żeby wszystkie głośniki w moim bolidzie były JBL

Cytat Napisał marshall Zobacz post
    wz można zmiescić między bagażnikiem a fotelami tam gdzie jest troszke miejsca mi tam weszedł monoblock a głosnik miałem dosc duzy mac audio 12" 58 l zabudowa ..
    Znam to miejsce, widziałem po śladach że w moim bolidzie kiedyś w tamtym miejscu był wzmak, ale teraz go nie ma, a ja mam Blaupunkta GTA 470 i ma 42 cm długości - nie mieści się tam i musi być gdzieś w bagażniku.
    Głośnik mam też 12" ale będę robił zabudowę ciśnieniową i wystarczy mi skrzynia 28 litrów

Użytkownik Romeo Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Ruszów
    Auto
    156 SW - 2.4 JTDm 2004r

Domyślnie

Sam chcesz zrobić obudowę? Kup tylko i wyłącznie MDF który i tak będziesz musiał wyciszyć i wystroić. Ja walczyłem ze swoją (w poprzednim samoch) cały dzień ale włosy się na karku jeżyły
    "Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
    jest: 156 2.4 JTD 04r...
    była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...

DARO-RT
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał aniol_jojo Zobacz post
    Sam chcesz zrobić obudowę? Kup tylko i wyłącznie MDF który i tak będziesz musiał wyciszyć i wystroić
    Obudowa będzie z MDF'u lub żywicy i nie do końca będę ją robił sam, bo mam kilku znajomych którzy zajmują się zabudowami bagażników i nie tylko na życzenie klientów

Użytkownik Rowerzysta Avatar majster_85
    Mieszka w
    Trzebnica
    Auto
    GT KLEKOT POWER

Domyślnie

ja u siebie w bagażniku zmieściłem gotowy sub JBL http://allegro.pl/item918552637_skrz...awa_od_ss.html do tego wzmacniacz Carpower-a
    głośniki z przodu mam 13 rozdzielne bull audio z tyłu 16 też rozdzielne tej samej firmy

DARO-RT
    Gość

Domyślnie

I jak, działa ten sub ?
    Bo ja jeszcze skrzyni nie zrobiłem i nie wiem jak mój będzie grał.

Użytkownik Rowerzysta Avatar majster_85
    Mieszka w
    Trzebnica
    Auto
    GT KLEKOT POWER

Domyślnie

Cytat Napisał DARO-RT Zobacz post
    I jak, działa ten sub ?
    Bo ja jeszcze skrzyni nie zrobiłem i nie wiem jak mój będzie grał.
    jak dla mnie to w zupełności wystarczy

DARO-RT
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał majster_85 Zobacz post
    jak dla mnie to w zupełności wystarczy
    Zastanawiałem się czy nie kupić właśnie tej skrzynki, ale rozmiary mnie nie przekonywały i wybrałem 30 cm Teraz muzę zrobić skrzynię i zobaczymy
    Jak skończę dzieło to wrzucę kilka foto na forum.