witam wkoncu moge zajac sie czym przyjemniejszym niz naprawianie i wymienianie moja bella to w tej chwili "prawie nowy"samochod chyba wszystko co mozna bylo zrobic zrobilem ale teraz mam ochote zrobic jakies dobre naglosnienie moze przerabialiscie ten temat i macie jakies gotowe rozwiazania mysle o jakims subwooferze ale nie ala bmw e36 ktory bardziej slychac na zewnatrz czy ktos zamienil fabryczny glosnik w skrzyni na cos mocniejszego gdzie wzmacniacz itd bede wdzieczny za podpowiedz pozdro.
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 03-11-2010 o 08:37
Tu masz temat o audio:
http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...pytanie-2.html
Poszukaj może coś jeszcze znajdziesz.
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

A może dało by radę wrzucić pare fotek będę bardzo wdzięczny
Witam, odświeżam temat Audio w Spider 916.
Jak się wszyscy orientują w Spider nie ma dwóch głośników na tylnej półce tylko jeden "pomiędzy siedzeniami"
i tu jest mój problem - na co to wymienić ? do czego służy - próbowałem w radiu wyregulować go w jakiś sposób ale mam wrażenie, że on wcale nie działa.
Dziś kupiłem radio: CLARION CZ-201
oraz głośniki na przód: CLARION SRE-5721c (5x7)
Szukam czegoś na ten tylny głośnik - tylko pytanie czy to mono ? czy może podwójna wiązka ? ( jak go wyjmowałem widziałem 4 kabelki) Czy ktoś go wymieniał ?
Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
Najkrótszy dowcip świata? - GOLF
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki