Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Gtv/Gtv Spider - Forum poświęcone samochodom Alfa Romeo GTV [1995-2005] i Alfa Romeo Spider [1995-2006]. W tych modelach montowano silniki: 1.8 T. Spark, 2.0 T. Spark, 2.0 JTS, 2.0 V6 Turbo, 3.0 V6 (12 i 24v) oraz 3.2 V6
-
Użytkownik
Maniak resoraków
Łożyska i piasty podejdą z AR 145 lub 146 do GTV ?? PILNE
jak w tytule.... jaka moze byc ewentualna cena łozysk
-
13-02-2011 15:25 # ADS
Akwizytorka
-
Tylne łożysko z piastą SKF to koszt 280zł, FAG to jakieś 300-320zł. Łożysko i piastą stanowią komplet i nie da się kupić osobno. Ostatnio wymieniałem a czy pasuje od innych modeli niestety nie wiem
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
-
Użytkownik
Maniak resoraków
nie pasują. W gtvce masz rozstaw śrub 5x98 a w 145/6 jak mnie pamięć nie myli to 4x98
-
Użytkownik
Maniak resoraków
no ok a z 156 ? ona ma taki sam rozstaw srub...
-
Nowe Autko, Mieszkanie a moze troche $$?

Wyciagam ludzi na prosta

-
Użytkownik
Maniak resoraków
A dlaczego nie szukasz dedykowanego do gtv? Bez problemu dostaniesz w intercarsie np optimala za mniej chyba niz 200zl. Skf to koszt pozniej 300zl , jakoscia optimal jakos zbytnio nie odstaje tylko ze nie placisz za marke
-
156 nie ma nacięć do czujnika ABS - nie kombinuj, łożysko musi być dedykowana DO Gtv z innych modeli nie będzie pasować
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
-
-
wątpię by to łożysko było warte zakupu ale to już Twoja sprawa. Co do części pasujących to tak, np pompa wspomagania
-
Użytkownik
Maniak resoraków
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)