ragazze e signori...
od kiedy (rocznik) w Gtv była regulacja kierownicy przód/tył? trochę mi daleko do kółkaa do pedałów blisko, oparcie prawie do pionu, na drugi ząbek, bądź maksymalnie trzeci, nie pamiętam
mam ochotę wyrwać kolumnę i przyciągnąć kierownicę do siebie
verdebiancorosso
myśle że od początku
ja mam spidera z 12.1995 roku i mam...
Bella Machina..........moja miłość
serioooo?!
dzisiaj zanurkuję chyba pod kierownicą i młotkiem popukam w ten drążek, co wygląda jakby był teleskopowy (jeden w drugi) i może się ruszy, bo rękoma jak pociągnę, to kupę idzie zrobić, a nie drgnie, tylko góra dół
---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
zerknąłem do instrukcji obsługi i jestem zmieszany
całkowite wyciągnięcie dźwigni powoduje regulację wysokości, ale połowiczne daje regulację głębokości, przynajmniej wujek google tłumacz tak zinterpretował to, co wklepałem czytając z 'Gtv uso e manutenzione' strona 53haha
pójdę po auto, to sprawdzę ile w tym prawdy
verdebiancorosso
Ja mam regulacje przód i tył ale brakuje mi wysokości góra dół, tzn. chciałbym jak najbardziej do góry bo troszkę miejsc na nogi brakuje .....![]()
też mam ustawioną maksymalnie do góry, bo tak mi pasuje i przez kierownicę dobrze widzę zestaw wskaźników
jeśli potwierdzi się sposób regulacji opisany w instrukcji, to będzie luksus![]()
verdebiancorosso

To działaTeż o tym nie wiedziałem. U mnie działa to po całkowitym wyciągnięciu dźwigni.
Hehe.. a ja bardzo chciałem żeby tak regulacja była i byłem PEWIEN że czegoś takiego nie ma a tu proszę. Gtv ciągle mnie zaskakujeChyba będę musiał w końcu przeczytać od dechy do dechy instrukcje
![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
moja instrukcja jest w ojczystym jężyku Gtvto sobie nie poczytam, ale...
wysunąłem nieco kierownicę i mam jąbliżej
nie wiem, czy wg tego, co w instrukcji napisane było, czy przypadkiem, czy w końcu na siłęhaha
wsunąć spowrotem jej się nie da, bo tak cieżko idzie, moze od 96 roku była w jednej pozycji i coś się zastało, zapiekło
temat poruszyłem, bo w necie widziałem frgament 'dsf motorvision' i była tam Gtv, ale po liftingu deski rozdzielczej i koleś sobie ustawił kierownicę w każdą z możliwych stron, a mnie oczy wyszły, też tak chciałem![]()
verdebiancorosso
1997 rok i chodzi góra, dół i przód, tył![]()
byłem po auto i sprawdziełm po jasnemu wszystko
regulacja chyba działa na dźwigni całkiem zluzowanej, ale głębokość chodzi tak ciężko, że szkoda gadać
przy okazji zapytam Was o maksymalne wysunięcie kierownicy
u mnie po wysunięciu, krawędź górnej nakładki kolumny pokrywa się z krawędzią deski poniżej zestawu wskaźników i w szczelinie (ok 4mm) widać gumę zasłaniającą
jak jest u Was?
verdebiancorosso
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki