Witam serdecznie, jestem swiezo upieczonym nabywca GTV-ki.
Poszukuje Manuala - instrukcji krok po kroku jak zdjac boczki drzwi i nie moge znalesc, jesli ktos ma, lub powie jak to znalesc bede wdzieczny,
Swoja droga jesli juz tu pisze co : mamy jakis wlascicieli GTV w swietkorzyskim , okolicach Kielc?
Wpisywalem w google i nie wyskoczyloWstyd totalny, za chwile wymierze sobie kare chlosty , ale dziekuje serdecznie za pomoc
![]()
wszystko masz w serwisówce http://193.219.82.238/~manual/Workshop%20manual's/ na dole strony jest Gtv
verdebiancorosso
Tak w skrócie:
- wyciągnij maskownicę głośnika i odkręć wszystkie śrubki wyjmując głośnik
- od dołu wyciągnij za wczasu światło które się zapala przy otwarciu drzwi (z jednej strony jest bolet "bolec")
- odkręć 2 dolne śruby od "schowka"
- "wydłub" przycisk od podnoszenia/opuszczania szyb i odkręć śrubę pod nim
- odkręć śrubki od strony zawiasów
- odkręć śrubkę od plastikowego "trójkąta" lusterka bocznego i zdejmij go
- odkręć 1 śrubkę pod klamką wewnętrzną
- unieś cały boczek do góry by zdjąć go z zaczepów (UWAGA NA KABEL od "gwizdka" w drzwiach)
Chyba o niczym nie zapomniałem![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

aniol_jojo - nie wiem czy wiesz, ale w moim modelu (po lifcie) zarowki w lampkach (tych w drzwiach) mozna jedynie wymienic od "srodka", zdejmujac boczki. Nie da sie wyciagnac od dolu tej plastikowej obudowy
shadow187 - smialo pociagnij za maskownice. Tam sa 4ry takie metalowe "zaczepy". Jak pociagniesz mocniej, to poprostu odczepia sie od maskownicy, albo razem z nia wyjmiesz.

To juz wiesz ;D
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki