To znowu ja
Dzisiaj wchodzac do auta zauwazylem, ze polowa zegarka umieszczonego na konsoli srodkowej jest nie podswietlona.
Pewnie zarowka sie spalila. Czy ktos moze ma zdjecia albo rozpiske jak sie tam dostac i jaka tam siedzi zarowka?![]()
To znowu ja
Dzisiaj wchodzac do auta zauwazylem, ze polowa zegarka umieszczonego na konsoli srodkowej jest nie podswietlona.
Pewnie zarowka sie spalila. Czy ktos moze ma zdjecia albo rozpiske jak sie tam dostac i jaka tam siedzi zarowka?![]()
musisz zdjąć całą nakładkę ze wskaźnikami, panelem ogrzewania, i radiem
zdejmujesz boczne panele w nogach kierowcy i pasażera, zdejmujesz tunel środkowy, potem nakładkę i dobierasz się do żarówek, najlepiej wymień wszystkie
verdebiancorosso
Ok.. a jakie tam zarowki siedza ?![]()
Pewnie jakieś mniejsze niż w5w. Jak nikt nie będzie pamiętał to musisz własnoręcznie sprawdzić
niedługo będę konsolę rozkręcał to się przypatrzę co tam siedzi![]()
Dzisiaj przyjrzalem sie desce.. zeby sciagnac "plastik" ktory trzymaja zegary to najpierw zdemontowac pokretla. W jaki sposob to zrobic, zeby nic nie pourywac? Mam wersje po lifcie.
próbowałeś ciągnąć (tak z czuciem)? w wersji przed liftem wnętrza, pokrętła schodziły bez problemu
Ok... tak wiec "pokretla" wyszly. Jedna rzecz za mna... jak dalej sie dostac do tych zarowek?Jak sciagnac ta srebrna wstawke na srodkowej konsoli?
Musisz zdemontować cały panel nie tylko tą część z pokrętłami. Zacznij od tzw "mebelka" czyli ten długi pas pod prawą ręką (z wajchą zmiany biegów itd) potem na dole przedniej części (od zegarów) masz 2 śrubki a a dalej nie wiem co bo w poliftowej pewnie coś zmienili
Samej wstawki śrebrnej nie próbuj zdemontować bo ją połamiesz, jest przyklejona
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Database error (stąd dubel)
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...