To będziesz musiał go lawetą wozić na takie pokazy tylko czy da radę wjechać na lawetę![]()
To będziesz musiał go lawetą wozić na takie pokazy tylko czy da radę wjechać na lawetę![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Nie da. Ja mialem 40mm obnizone i jest masakra. Dobijalem przy wszystkich mozliwych okazjach,ale jesli chcesz dojezdzac na spoty przy predkosci 40km/h to moim skromnym zdaniem dasz rade,ale radzilbym zamontowac jakas oslone na kolektor i miske. Ja osobiscie mam zrobiona z blachy kainerowej![]()
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
nie przesadzajmy , kumpel ma golfa -45 posadzonego i jeździ do niemiec na zloty z dużymi prędkościami![]()
no 40 mm i jak emeryci juz bo masakra... ja tak mam i jakos normalnie smiga sie tylko wiadomo uwaza sie na krawezniki jakies podjazdy a tak to jezdzi sie jak na normalnym zawiasie fakt ze w zakrecie itp. inaczej sie whcodzi lepiejmysle że 60 mm to tak do jady na codzien a 80 mm juz nie bardzo sam bede sadzil 155 na 60mm i bede jezdzil normalnie na codzien nia.
siwy ~> air ride , podnosisz się wjeżdżasz na krawężnik wysoki , opuszczasz do samej ziemi , zostawiasz samochód a ludzie przechodzą i zachodzą w głowe jak on tu wjechał na takiej glebie![]()
Ok Kosiar,ale jak jest umieszczony slilnik w Golfie, a jak w Alfie? Zauwaz fakt,ze silnik w bokserku jest bardzo nisko (kolektor i miska)
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
nie no ja to tylko tak napisałema to że ty wiesz o co chodzi to widomo
![]()
No ok wyrazam tylko swoje zdanie. Dla mnie bylo za nisko,chyba ze byl obnizony wiecej niz 40mm ;p
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki