chętnie się złapię na drążek stabilizatora przód, bo tylko to mam nie wymienione he he
Witam Wszystkie Alfoholiczki i Alfoholików!
Jestem producentem poliuretanowych elementów zawieszenia i coraz częściej jestem pytany o części do Alfy Romeo.
Mam prośbę do wszystkich zainteresowanych poliuretanem użytkowników o pomoc w zrobieniu zestawu na cały samochód.
Pomoc polegała by na udostępnieniu części zawieszenia które są potrzebne do zebrania odpowiednich wymiarów. Najchętniej nawiążę współpracę z kimś z Wrocławia aby bez potrzeby nie nabijać dodatkowych kosztów związanych z przesyłką.
Dla chętnych przewidziany jest oczywiście rabat na części które powstaną przy ich pomocy.
Na początek chciałbym zacząć od 147/156 których jest najwięcej i są najbardziej popularne na naszych dziurawych drogach.
chętnie się złapię na drążek stabilizatora przód, bo tylko to mam nie wymienione he he
Alfa Romeo 156 SportWagon 2.4 JTD (170 KM ?) Niestety już nie Alfa Romeo.
A jak mam wszedzie gumki wiec zonk![]()
a nawet dodatkowe np: zamiast tych gumek na wahaczu ktore trzymaja widelki amora na przodzie
w sumie mozna by sie pokusic o poduchy silnika skrzyni poduszek amorow przod i tyl i bylby komplet
Ciekawe od czego zalezy cena np takiej poduchy pod silnik ?
159-270/505 /Ghibli 2.8 Bi-Turbo 381km/156 2.4 Grafittowy klekot 180/380 /AR 156 3.2GTA Rozbita
Witam
mogę udostępnić samochód do pomiarów, jestem z wrocławia, w razie czego pisz![]()
No właśnie, w marcu czeka mnie wymiana wahaczy przód,
chciałbym jakiś wytrzymały komplecik.
Były: Fiat 126p 650; Honda Civic 1.4i EJ9; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic
Jest: Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed
w 147 miałem poli i powiem tak rewelacja trwałosc super polecam
Jak będą do Gtv to się pisze na kpl ^_^
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki