Rzmudzior - jak ja brałem to też nie miał takiego zestawu jak chciałem ale szybkie pytanie poszło w mailu i wystawił to co chciałem kupić ( kpl tarcz + klocki )
Rzmudzior - jak ja brałem to też nie miał takiego zestawu jak chciałem ale szybkie pytanie poszło w mailu i wystawił to co chciałem kupić ( kpl tarcz + klocki )
A kupując klocki wystarczy podac rocznik i pojemność silnika, czy są jeszcze jakieś inne dane potrzebne.
http://allegro.pl/sklep/4649894_cent...hop_id=4649894 502 127 077
Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej.... wtedy zaczyna się Kyokushin
czy opłaca sie wydać tyle kasy na klocki??
cy je wykorzystam czy raczej marnowanie pieniędzy??
http://www.allegro.pl/item787057983_...hamulcowe.html
zależy jak jeździsz
jak często masz hamowania z duzych V ( np z 190 na 50 km/h ) to przydadzą ci się ale jak jeździsz tylko czasem szybciej a hamowania raczej zwykłe to ja ( moje subiektywne zdanie ) nie wydałbym tyle na klocki - u mnie jest miokoda nacinana nawiercana i klocki trw ( za 150zł ) i z ze 190km/h ładnie hamują ( na trasie ze 160 na 90 też bez strachu )
kamien007 co do MOVITA, minimum felga 17cali. Teraz EBC, grennstaff nie polecam, chcesz dobre klocki to Ferodo DS Performance koszt koło 400zł na przód, czy sie opłaca ... w moim przypadku tak, przed tymi Ferodo w pół roku zabiłem 3 komplety klocków. od kiedy jeżdzę na Ferodo DS nie ma mowy spaleniu okładzin klocka, hamowanie w porownaiu do seryjnego klocka to jak noc i dzień, całkiem dwa inne światy, ale pamietaj o jednym Ferodo DS pierwsze dwa dohamowania sie dogrzewaja i hamuja srednio, trzeba sobie to zakodowac w głowie no i jesli ktos poza toba autem jezdzi to i reszte domownikow trzeba wyedukowac.
156 3,0 V6 24V 1999r. 231KM@288Nm <= było, ale będzie więcej nadal z 3.0 V6 N/A- kiedyś dupowóz obecnie trackday funcar w niustającej przebudowie
AR GT 3.2 V6 24V - dailycar/koszyk na zakupy żony ;]
Nie obecny do końca świata a nawet jeden dzień dłużej ...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki