Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hamulce i zawieszenie - Tuning układu hamulcowego oraz zawieszenia
    Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar maciek2306-156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    AR 156 SW 2.4jtd 150km 2002 BLU DAYTONA
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    17 d 22 h 22 m

Domyślnie

I co nikt nic nie doradzi? :/

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Iłowa
    Auto
    Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    10 d 20 h 51 m

Domyślnie

Maćku, wszystko zależy od zasobności portfela, jeśli wydanie np 1000zł na kpl poliuretanu to nie jest problem dla Ciebie wg mnie warto pójść w tą stronę. Ja mam u siebie częściowo PU. Jestem zadowolony z wydatku i na penwno przy wymianie jeśli taka będzie resztę też zrobie w PU. Generalnie raz zrobisz będziesz mieć z tym spokój. Ja kupowałem tuleje w:
    http://www.inter-rally.pl/

Czas oczekiwania to ok 3 tyg ale może do 156 będą mieć na miejscu. Powerflex to bardzo dobra firma i myślę, że warto zainwestować. Pamiętaj jedna, zawieszenia nie robimy na raty. Jeśli chcesz już się na to zabrać rób to kompleksowo
    "Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

tuleje poliuretanowe producent

tuleje poliuretanowe alfa

tuleje poliuretan do alfy 166

tuleje poliuretanowe 156

poliuretan producent tulejekpoliuretanowe zawieszenie alfa 147tuleje poliuretanowe opinietuleje alfa romeo 147tuleje poliuretanowe do alfa romeo gtvalfa romeo tuleje poliuretanowepoliuretany 147Tuleje poliretanowe alfa 156tulejka 31mm do lalfa romeo 147 alfa romeo gtv poliuretanowetuleje poliuretanowe alfa 156wahacze alfa 156 gumy poliuretanowetuleja poliuretanowa alfa 156 opiniesinenbloki alfa 147alfa romeo 147 tuleje poliuretanowetuleje poliuretan zawieszenie alfa romeo 147poliuretan alfa 147poliuretany alfaalfa 147 poliuretan126p poliuretantuleja poliuretanowa sklepyalfa 166 poliuretanowe

Zakładki

Uprawnienia