Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    wlkp
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie Operacja Tuning czyli Golf kontra Vectra

Witamy wszystkich ,

jak wiecie lub właśnie się teraz dowiecie w niedzielę (tj. 30. listopada) o godzinie 11:30 w programie TVN Turbo został wyemitowany kolejny odcinek Wielkiego Turnieju Operacji Tuning.
    W tym odcinku wystąpił w roli głównej sonar ze swoją Vectrą B V6 i całą ekipą reprezentacji VKP, a rywalem był VW Golf II z klubu vwgolf.pl.

link do glosowania
    http://www.tvnturbo.pl/news/432/view

Tutaj link to relacji zdjęciowej z tego wydarzenia -> http://forum.vectraklub.pl/index.php?showtopic=66306

juz na youtube
    opel http://pl.youtube.com/watch?v=D30FCP9B334
    i golf http://pl.youtube.com/watch?v=jPL91_sMsVo

Serdecznie prosimy o oddawanie głosów na naszą klubową Vectrę. Zachęcamy do poinformowania swoich znajomych, przyjaciół, rodzinę, aby oni również oddali na nas cenne głosy, które wyłonią właściwego zwycięzce tego pojedynku.

Dziękują klubowicze VECTRA KLUB POLSKA
    a teraz parę słów ode mnie - jeżeli macie ochotę poświęcić chwilę na ocenę bardzo Was proszę, tym bardziej, że "koledzy" z VW grają bardzo nieczysto, a jeżeli ktoś z Was ma ochotę pośmiać się z ich polemiki zachęcam do zerknięcia: http://forum.vectra-unlimited.pl/showthread.php?t=52201 (wiem że 24 strony mogą być ciężkie do przełknięcia ale jest sporo humoru zwłaszcza z zagrywek pseudo konkurencji

Pozdrawiam
    --
    Import, Export, drobny przemyt ....
    Friend from Vectra Unlimited.

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Włocławek
    Czas spędzony na forum
    1 h 33 m

Domyślnie

Nie dobrze mi się robi jak na to patrzę :shock: a co do VW mam w domku prócz 2 alf jettę jedynkę lekko tuningowaną co prawda posiada ona tylko oryginalne felgi pirelli :mrgreen: i wygląda pięknie pomimo miejsc kwalifikujących się do poprawek lakierniczych.
    145 1,7 16V oraz 155 1,8 TS

Użytkownik Romeo
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Kolega Mik3sz, prosi o pomoc i co w tym złego . Analogiczna sytuacja mogła by być w przypadku Alfy i innego auta ,i też na forum Vectry wystawił bym posta. Bliżej mi do Opla niż VW.
    Znam osobiście i Mik3sz, i parę innych osób z VU i tylko dobrze mogę o nich mówić . Fajnie by było jak by o nas też tak mówili.I nie tylko w świetle tej sprawy.

sidkoz, nie masz ochoty nie głosuj !

Cytat Napisał sidkoz
    mam w domku prócz 2 alf jettę jedynkę
    to już prawie klasyka powinieneś się pochwalić .

Ja oddałem głos za Vectrą .

I tyle ode mnie w tym temacie .

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    wlkp
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Dzieki Jasiu - chodzi mi ogolnie o "wojne" i nieczyste zachowanie, ktore nalezy tepic a opinie o golfiarzach mozna sobie wyrobic - nawet nie wiem jak ich nazwać ale to jak dla mnie dokładny ich obraz ( dokładnie 3:35 minuta filmiku )

http://pl.youtube.com/watch?v=4fnsDgHKkSQ
    --
    Import, Export, drobny przemyt ....
    Friend from Vectra Unlimited.

ViP Pirat drogowy Pokaż na mapie Avatar rdk_
    Mieszka w
    [ Płock ]
    Auto
    AR 156 [2.4 JTD 10v 100kW] Sportpack
    Czas spędzony na forum
    10 d 6 h 46 m

Domyślnie

ten golf to porazka :shock: vectra lepiej sie juz prezentuje dlatego +1 dla niej ode mnie :wink:

Opel Vectra 51%
    Volkswagen Golf 49%

pzdr
    Anonima Lombarda Fabbrica Automobili

Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
    Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....

Junior Admin Romeo Pokaż na mapie Avatar ozzy
    Mieszka w
    Opole
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed [AR 32301 Bosch Motronic ME3.1]
    Czas spędzony na forum
    21 h 20 m

Domyślnie

Rzeczywiście Vectra w programie lepiej wypadła... ale co nas te Ople i VW obchodzą... niech się tam ze sobą kotłują i brzuszki piwne pokazują :wink:
    Były: Fiat 126p 650; Honda Civic 1.4i EJ9; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic
    Jest: Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Lucky
    Mieszka w
    Frampol
    Auto
    147 1.9JTD 2002r.
    Czas spędzony na forum
    1 d 2 h 57 m

Domyślnie

Cytat Napisał Mik3sz
    Dzieki Jasiu - chodzi mi ogolnie o "wojne" i nieczyste zachowanie, ktore nalezy tepic a opinie o golfiarzach mozna sobie wyrobic - nawet nie wiem jak ich nazwać ale to jak dla mnie dokładny ich obraz ( dokładnie 3:35 minuta filmiku )

http://pl.youtube.com/watch?v=4fnsDgHKkSQ
    brzuszka nie widziałes?

nie rozumiem o co te polemiki ze ludzie z vwgolf są źle niedobrzy itp itd, jak i jedni jadą na drugich tak i Ci drudzy na pierwszych i że jeszcze grają nieczysto daj konkretny przykład ze to człowiek z vwgolf! A ja głosowałem na golfa, sam miałem golfa3 gti i auto naprawde wyśmienite, a jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają ci ci g.... na temat tego auta wiedzą. Będąc członkiem vwgolf jak i innych regionalnych klubów poznałem sporo ciekawych osób co mają sporą wiedzę na temat swoich autek i nie mogę ani jednego złego słowa o nich powiedzieć bo zawsze pomagali nawet w najmniejszym problemie. Nie spotkałem się z tym, żeby na forach innych klubów aut zamieszczali jakieś linki do tego głosowania jak to jest przedstawione tutaj i na innych stronkach aby namawiając aby glosować na vektre. Trzeba spojrzeć kto tutaj robi komu reklame a kogo oczernia.

Użytkownik Romeo
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Cytat Napisał Lucky
    Nie spotkałem się z tym, żeby na forach innych klubów aut zamieszczali jakieś linki do tego głosowania jak to jest przedstawione tutaj
    Ale niestety jesteś w błedzie

http://forum.octaviaclub.pl/login.ph...3036b8d4fd3c86

A podejrzewam że ze względu na popularność samochodów z grupy WV jest tego znacznie więcej.
    Niestety przeglądanie możliwe tylko po zalogowaniu.

Bądźmy obiektywni jeżeli chodzi o tego typu imprezy w internecie. Kto może to pcha dalej i tak już to działa i nic na to nie poradzimy. Nikt nikogo do niczego nie zmusza.

Cytat Napisał Lucky
    Trzeba spojrzeć kto tutaj robi komu reklame a kogo oczernia.
    Moje oficjalne stanowisko już przedstawiłem i zdania nie zmieniam co do reklamy

ViP Pirat drogowy Pokaż na mapie Avatar rdk_
    Mieszka w
    [ Płock ]
    Auto
    AR 156 [2.4 JTD 10v 100kW] Sportpack
    Czas spędzony na forum
    10 d 6 h 46 m

Domyślnie

Cytat Napisał Lucky
    a jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają ci ci g.... na temat tego auta wiedzą.
    Nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka .. tutaj chodzi o 2 konkretne auta zmodyfikowane zarowno pod wzgledem wizualnym jak i mechanicznym .. jesli mialbym zaglosowac na golfa tylko dlatego ze kiedys mialem starszy czy nowszy model ( to samo tyczy sie Opla) no to wybacz ale zostawie to bez komentarza

Peace <oczy&gt;
    Anonima Lombarda Fabbrica Automobili

Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
    Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Lucky
    Mieszka w
    Frampol
    Auto
    147 1.9JTD 2002r.
    Czas spędzony na forum
    1 d 2 h 57 m

Domyślnie

Cytat Napisał radooo
    Cytat Napisał Lucky
    a jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają ci ci g.... na temat tego auta wiedzą.
    Nie wrzucaj wszystkiego do jednego worka .. tutaj chodzi o 2 konkretne auta zmodyfikowane zarowno pod wzgledem wizualnym jak i mechanicznym .. jesli mialbym zaglosowac na golfa tylko dlatego ze kiedys mialem starszy czy nowszy model ( to samo tyczy sie Opla) no to wybacz ale zostawie to bez komentarza

Peace <oczy&gt;
    nie wrzucam tutaj niczego do jednego worka tylko wyrażam swoją opinie, a co do tematu na forum octavi to sie nie dziwie w koncu skoda to grupa VAG czyli rodzina VW. Co do modyfikacji to można tylko oceniać po tym co widać bo i tak zapewni nie poczujesz na własnej skórze jak to auto jeździ, v6 w vektrze pewnie sobie radzi a ja miałem przyjemność jechać golfem vr6 i wiem jak ciągnie. A głosowałem na golfika nie tylko dlatego że miałem, ale też dlatego że to praktycznie auto nie do zdarcia 18 lat a motor wciąz ten sam... czyli o czymś to świadczy i popularność modelu. Można też porównać kto ile szmalu włożył w auto... na te modyfikacje w vektrze widoczne a golfie znacznie mniej, pomimo to muszę przyznac ze gośc tą vektre z wyglądu nawet dopracował.

Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

operacja tuning opel

vectra vs civic

jak wystapic w operacji tunung

operacja tuning golf iv

golf 4 usa operacja tuning

operacja tuning wystąpili

Zakładki

Uprawnienia