E dałaś sie złapać na fotoradar i to póżną nocą ? :mrgreen:
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
ja nie miałem
zawsze jak widzę tablice UWAGA FOTORADAR to zwalniam a potem znów gaz w podłogę![]()

Kiedyś dostałem, nawet wiem od jakiego auta. Nie wiem jak teraz, ale rok nazad we Wrocławiu były dwie nieoznakowane cywilnie Skody Octavie- zielona i bordowa i mnie sfotografowała zielona. Ale w rezultacie miałem 100 zł tylko w plecy. Rzecz jasna stały one zawsze na szerokich dwupasmówkach. Typu ul Ślężna, Armii Krajowej, Sienkiewicza, Bruecknera-Kochanowskiego. No i stała np. Na Grobli - ale tam rozumiem, bo jest wąsko.
A no i reakcja ta sama. Każdy auto kojarzył to płacił za tyle do ilu zdążył wyhamowac. Znajomy jechał ciężarówką po Armii Krajowej zobaczył w łuku coś bordowego na chodniku i tylko na blat spojrzał za ile zapłaci.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/

mnie zlapali jakis rok temu tuz przed domemstraz miejska .. ciezko bylo spostrzec ich ;p obylo sie tylko na pouczeniu na komendzie / 70 km/h na 50 km/h
mam gdzies zdjecie wiec jak znajde to postaram sie wrzucic
pzdr
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 106 kW 2001r ] SPORTPACK /// 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 100 kW 1999r ] SPORTPACK /// 2011 - .....
kurde. niedlugo sie nie da jezdzic.... u nas maja byc takie lapiace z przodku i z tylu, oraz kaskadowe.
a w Pabianicach jest jakis sqrczybyk mierzacy cewkami w asfalcie...
Mininika i Jarek mowili mi tez, ze i za Czestochowa nowe maszty stoja... wiec za chwile co kilometr beda walic fotki. A bezpiecznstwo i tak dupa. W listopadzie widzailem pieknego dzwona, spowodowanego przez fotoradar. Facio spanikowal i walnal po hamplach, a drugi sie na niego wladowal....
dokładnie kolego , niestety u nas w Polsce zamiast budować drogi , poprawiać skrzyżowania i usprawniać ruch w miastach to kupuje się super extra szybkie wypasione radiowozy i kupe fotoradarów a jazda autem po naszym kraju jest jaka jest

A takie wypadki zaczną byc normą
Prawda jest taka, że prędkośc nie zabija tak często jak gwałtowne bezmyślne hamowanie. Ale jak ludzie twierdzą, że lusterka są niepotrzebne i służą jedynie do parkowania w Polsce to mnie to specjalnie nie dziwi.
A wypadki będą, bo u nas na miastach, a szczególnie we Wrocławiu jeździ się jak w Sofii. Widac taka już słowiańska krew.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/

Ile Ci wlepili? Przykro mi, że to właśnie fotoradar z mojego miasta zrobił Ci pamiątkowe zdjęcie. Widziałeś jakiś błysk? A tak nawiasem mówiac nie wiem dlaczego jest na zdjęciu napisane max. 50 km/h skoro było między drugą a trzecia w nocy. Ograniczenia do 50 km/h nie ma więc powinno być max. 60 km/hNapisał Fidel 15
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki