Zapewne ten temat juz kiedys byl (przejrzalem HydePark kilka stron w tyl i nie znalazlem go jednak), a pomyslalem, ze wdzieczny to topic... i a noz widelec dzieki takiemu watkowi rozszerzymy wzajemnie nasze horyzonty muzyczne?
ZaczynamDD
...ostatnio "Billboard 100" z roku 1988 rzadzi w Alfie. Czasem kolejno '89 i '90.
Jakies konkretne nagranie?
UB40 - Red Red Wine (...powolna jazda popoludniem przez miasto tuz przed dotarciem do domu :mrgreen: )
Aerosmith - Angel (...miiiooodneee nagranie - idealnie pasuje na obwodnice i obroty w zakresie max Nm i max CV)
Bon Jovi - Born To Be My Baby (ekstaza :twisted: )
Michael Jackson - Smooth Criminal
Roxette... ale tytulu nie pamietamDD ...ot jakis stary hicior :wink:
Generalnie nie przepadam na hiphopem (ale cos tam lubie :>> ), ale musze przyznac, ze AbradAb zapunktowal tekstem...
"Ja dzialam swiadomie, bo nie ufam przypadkowi, przez przypadek mozna kupic Golfa wersje Bon Jovi"![]()
...następny! :mrgreen:
Pezet , Peja , Onar , Płomień 81 , Grammatik , Eldo , dużo polskiego hip hopu
a dla rozrywki to brzmienia ala radio eska i czasem energy 2000 oraz kawałki z imprez mayday 2008 lub 2007 bądź starsze
powiem tak, jak puszcze sobie Limp Bizkit to wskazówka obrotomierza skacze do rytmu![]()
![]()
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

"Ale to juz byłoo" :wink:
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...ght=s%B3uchamy
simeone, watek z 02-12-2007, ostatni post z polowy czerwca 2008. I jak sam napisalem - nie mialem watpliwosci, ze taki watek byl... a ze przegladajac HydePark wiedzialem, ze byl juz chwile temu... odkrzylem go :wink:
"Ale to juz bylo"?
Rozumiem, ze Maryla po raz pierwszy...![]()

Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/

Dokładnie :twisted:Napisał limak
![]()
radio rmf fm - serwisy inforamacyjne, RMF max, DJ Tiesto - elements od life, Jordan Sparks No Air, Raid it Jay Sean
a ja to różnie, techno nie raz hip hop jak mnie wezmie:p,nie raz eske albo rmf max a nie raz Boxera![]()
Prodigy jak chce jechac szybko , Armin Van burren jak srednio a jak mam ochote na spokojna jazde na trasie to troszke wloskiego glosu Andrea Bochelli i Gianna Nannini![]()
nie jedz szybciej niz twoj anioł stróż lata...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki