Szukam odpowiedniego samochodu. Kolejna Alfa? ...
ano właśnie - problem w tym że nie istnieje :/

Szkoda że to photoshop. W granatowo srebrnym lakierze bi-colore to byłoby dla mnie luksusowe GT dekady (albo i ćwierćwiecza) i piszę to z całą odpowiedzialnością, mając świadomośc istnienia Bentley'a GTC czy niedawnych modeli Maserati i Ferrari.
gdyby istniało to dla mnie sprawa byłaby dość prosta , szampański metalic , beżowe wnętrze i już ...Benek GT czy Maserati Gran Turismo to auta o wiele droższe , obydwa mi się podobają ze wskazaniem na GT

Powiem jak w Misiu częściowo: Thesis Coupe to słuszna koncepcja.
Niestety, biorąc pod uwagę popularnośc tegoż modelu... to Coupe było by niszą w niszy- kasy tu nie ma, chyba że od początku Lancia nastawiona by była na krótkoseryjnej produkcji lub tylko pod specjalne zamówienie. (Ilu userów wie o istnieniu Kappa Coupe?).
Zaletą była by niewątpliwie stylizacja. Tutaj bardziej pasuje dyskusyjny przód tegoż samochodu, bo nie każdemu Thesis się podoba.
Maszynownia pewnie była by zajęta topowymi jednostkami- tutaj zapewne Alfowska V6, 3.0 i 3.2.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
oj wiedzą wiedząznam miejsce gdzie czasami można było spotkać 5 x Kappa Coupe jednocześnie
a Thesis Coupe nie powinien być przez producenta rozpatrywany pod kątem zysku tylko prestiżu ...407 Coupe jakoś się opłaca produkować![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki