w dniu wczorajszym przestałem być właścicielem czerwonego GT a autem odjechała (niedaleko) nowa właścicielka
...smutno było się z nim rozstać po ponad 2 latach bezproblemowej eksploatacji
kolejnym autem będzie CLS500 którego zadatkowałem jakieś 2 tygodnie temu , odbiór mam ustalony na początek kwietnia
powód - właścicielka mesia jako drugie auto ma Boxster S którym boi się jeździć zimą i do końca marca nie chce słyszeć o oddaniu mesia
mesio ma 70kkm przebiegu , jest bezwypadkowy , pochodzi z polskiego salonu , miał jedną właścicielkę , ma niewiarygodnie długą listę wyposażenia i jest dość szybki
na forum oczywiście zostaje jakby ktoś się nad tym zastanawiał
oto fotki mesia jakie otrzymałem od właścicielki zanim pojechałem go oglądać (na foto koła zimowe i dywaniki zimowe , na lato są inne felgi i beżowe dywaniki) :
![]()
Ostatnio edytowane przez obserwator737 ; 20-02-2009 o 09:30

jak dla mnie najładniejszy 5-dzwiowy Mercedes
pogratulować klasy !
cóż.... niebrzydkie auto![]()
ale o forum z uzytkownikiami CLSa to chyba bedzie trudno

No to teraz tramwajami sie bedziesz tlukl!
CLS sliczny, wyglada jak prawdziwy mercedes - duzy, z klasa. I wkoncu Mercedes zrezygnowal z tradycyjnej linii, do twarzu mu z oplywowa![]()
Daj znac jak tam spalanie i czy ta awaryjnosc 200 kg miedzi i komputerow jest warta nazwaniem jej elektronika mercedesa.
PS
nowy wlascicel GT sie ujawni?
Nie pozostaje nic innego jak pogratulować V8 -kiA za jakiś czas znów życzyć powrotu do Alfy
ps.Marcin na pocieszenie dodam,że jest wieksza możliwośc tuningowania aniżeli AR GT: http://www.dubdaily.com/wp-content/u...young_joc4.jpg

Piękne auto.
Pogratulować i życzyć szerokości![]()
co jest na plus w tym aucie +
linia nadwozia
wnętrze
a na -
pewnie to diesel
skrzynia automatyczna bleee ręczna daje więcej frajdy

jak go stać na stacje benzynową to czemu nie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki