z deską od BMW E46 nie przesadzajmy jest czytelna i z materiałów najwyższej jakości. alfa przy tej desce wygląda tandetnie

Ostatnio znajomy kupil Astre nowa z salonu za 90tys i bylo duzo przyciskow jak wsiadlem do niej na poczatku po 5min co sie okazalo ? 3/4 jak nie 4/5 to bylo samo radio
Dziekuje za tyle przycisków, starcza mi te 3 galki z alfy :]

W niektórych nowych samochodach obowiązuje zasada jeden przycisk - jedna funkcja, stąd ich mnogość.
Jedyne czego czasem w 156 mi brakuje to cup holderów lub miejsca, gdzie mógłbym schować butlę z wodą czy napojem. Poza tym, tak jak większość z Was darzę projektantów alfy niemałym uznaniem.
Heh, ale kotletAle dorzucę swoje 3 grosze, bo wcześniej nie widziałem tego tematu
Mi na etapie szukania też bardziej podobało się poliftowe wnętrze, ale jak oglądałem dość zaniedbaną wersję z niedomagającymi wyświetlaczami (infocenter i temperatury), to wolę tą ascetyczną prostotę, przynajmniej jedyne niedomaganie (pojawia się i znika) to podświetlenie gałki kierunku nawiewu, a przeciwmgielne włacza się bardzo wygodnie (po licie nie wyobrażam sobie pochylania się i szukania ichTutaj jak się już wie gdzie są, to są wzorowo ergonomiczne (no prawie
) Za to pamiętam jak siedziałem w 159 to tam jest śmieszny włącznik dopiero - chyba długich, tak? - trzeba "dwa razy włączyć", żeby wyłączyć
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki