Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    ʇɧɹqoq Romeo Pokaż na mapie Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    AR 155 2.0
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    7 d 3 h 57 m

Domyślnie

Cytat Napisał thing Zobacz post
    ja już mam 98 pkt! to jeszcze 4402 do polerki! jeeeeee
    zatankuj 18 razy VPower Racing do pełna i masz polerke

na Vitay jeździ mój ojciec. miał 12tys pkt i zgarnął raptem 2 kubki na kawe :|

SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...

Użytkownik Romeo Avatar koles_02
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    AR 166 2,4JTD 10v CF2 EDC15 99' 140KM
    Czas spędzony na forum
    4 d 7 h 8 m

Domyślnie

A ktoś należy do Shell V-Power Club? Tam chyba trzeba ostro tankować żeby być posiadaczem tej karty. Żeby przystąpić trzeba tankować 200l na kwartał. A ja tankuje 72l miesięcznie a nie należę do programu
    Ostatnio edytowane przez koles_02 ; 05-05-2009 o 13:01
    Sprzedam jedno sezonowe opony + felgi stalowe ==> http://www.forum.alfaholicy.org/czes...166_5x108.html

Użytkownik Alfa i Omega Avatar M@T
    Mieszka w
    Wieliczka
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm
    Czas spędzony na forum
    7 h 56 m

Domyślnie

Ja należę do Shell V-power Club, ale tankuje tylko V-Power Diesla, inne paliwa nie wliczają się do tych wymaganych 200 litrów.
    pzdr

Użytkownik Romeo Avatar RogerIZ28
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    156 1.8TS 2000r + Liquid Propane Injection / Jeep Cherokee 4.0 Limited
    Czas spędzony na forum
    1 d 12 h 52 m

Domyślnie

Cytat Napisał M@T Zobacz post
    Ja należę do Shell V-power Club, ale tankuje tylko V-Power Diesla, inne paliwa nie wliczają się do tych wymaganych 200 litrów.
    pzdr
    To wszystko wyjaśnia bo tankuje do 2 swoich aut miesięcznie około 450litrów

diesel power http://je.pl/qeuy

Moderator Romeo Avatar fr33
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS
    Czas spędzony na forum
    5 d 2 h 3 m

Domyślnie

ja tam biore tylko nagrody marki ferrari.. mam już ich sporo a teraz czekam na torbe podróżną .. jeszcze kilka punktów i wezmę sobie to F1 zdalnie sterowane

fakt - przez neta taniej wychodzi ...

Użytkownik Pirat drogowy Avatar kln
    Mieszka w
    ZGR
    Auto
    156 1.9JTD16V '03 FL
    Czas spędzony na forum
    2 d 13 h 45 m

Domyślnie

Ja te punkty wykorzystuję do akcji tańsze paliwo za punkty

Użytkownik Romeo
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Cytat Napisał koles_02 Zobacz post
    A ktoś należy do Shell V-Power Club? Tam chyba trzeba ostro tankować żeby być posiadaczem tej karty. Żeby przystąpić trzeba tankować 200l na kwartał. A ja tankuje 72l miesięcznie a nie należę do programu
    A ja nic o tym nie wiem ? O co chodzi z V-Power Club ? To chyba coś takiego jak na stacjach BP KlubVmax ?

Generalnie jakoś stacje Shell mi nie leżą , zbieram punkty na BP i Statoil . I sporo się z tego w domu uzbierało . Na BP mają naprawdę niezłe AGD . Generalnie to kiedyś nagrody były znacznie lepsze w stosunku do punktów . Odkurzacze (Moulinex) , żelazka ( Black & Decker ) , suszarki , naczynia TEFAL-a , prostownice do włosów, parowary itp. ( to dla żony ) ekspresy ciśnieniowe BOSCH itp. są raczej z tych droższych . Pamiętam pierwszą nagrodę jaką odebrałem z BP to właśnie odkurzacz Moulinexa za 15 tyś punktów. Zastanawiałem się co przyjdzie ( pewnie jakieś jednorazowe byle co ) a dostałem najwyższy model odkurzacza dostępny wtedy w sklepach ( równowartość 1200 zł ) a było to 9 lat temu. Ale to była radocha . Jest w czym wybierać i można dobrze kuchnię wyposażyć .A po drodze całe mnóstwo drobiazgów na najróżniejsze prezenty.

I generalnie jak to piszę to widzę że wszystko do domu lub dla żony a dla siebie nic Teraz muszę o siebie zadbać .

No i w internetowych wersjach katalogów nagród są często dużo niższe "ceny" za prezenty. Opłaca się zamawiać przez internet
    Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 05-05-2009 o 20:38

Użytkownik Romeo Avatar koles_02
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    AR 166 2,4JTD 10v CF2 EDC15 99' 140KM
    Czas spędzony na forum
    4 d 7 h 8 m

Domyślnie

https://www.shellsmart.com/smart/abo...tml?site=pl-pl
    Załączone adresy Załączone adresy

https://www.shellsmart.com/smart/about/VPowerClub.html?site=pl-pl

Sprzedam jedno sezonowe opony + felgi stalowe ==> http://www.forum.alfaholicy.org/czes...166_5x108.html

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9JTDm 16V 2005r.
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Zbierałem punkciory na BP i Statoilu, ale od lutego przerzuciłem się na Shella. Za V-Power Racing dają 5 punktów za litr, więc jest naprawdę nieźle. Płyn do spryskiwaczy - 200pkt. Można naprawdę szybko uzbierać. Już mam ponad 1900pkt, a tankowałem raptem 6 razy.

Co do V-Power Club chyba niedługo dostanę zaproszenie (200l/kwartał = jakieś 67l/miesiąc więc niewiele raczej).

Frapuje mnie jedna rzecz tylko. W regulaminie V-Power Clubu jest napisane, że członkiem można być tylko przez DWA LATA! Ktoś wie o co chodzi?

Członkostwo w Klubie wygasa z upływem 2 lat od dnia rozpoczęcia członkostwa, nie później niż z chwilą zakończenia uczestniczenia w Programie Smart, jednakże Shell ma prawo weryfikować spełnienie warunku kwalifikacyjnego, o którym mowa w ust. II pkt. 2 W przypadku nie spełnienia tego warunku członkostwo Klubowicza w Klubie zostaje zawieszone do czasu ponownego spełnienia tego warunku.W okresie zawieszenia członkostwa w Klubie Klubowicz nie może korzystać z oferty dla członków Klubu. Shell nie jest zobowiązany informować o zawieszeniu i przywróceniu członkostwa w Klubie.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar M@T
    Mieszka w
    Wieliczka
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm
    Czas spędzony na forum
    7 h 56 m

Domyślnie

Jeżeli nie będziesz spełniał wymogu 200litrów na kwartał to mogą Cie tylko zawiesić, a nie wyrzucić, natomiast po 2 latach jak najbardziej. Jeżeli tylko spełniasz wymogi to nie utracisz członkostwa.

Pozdro

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)