A ktoś należy do Shell V-Power Club? Tam chyba trzeba ostro tankować żeby być posiadaczem tej karty. Żeby przystąpić trzeba tankować 200l na kwartał. A ja tankuje 72l miesięcznie a nie należę do programu![]()
A ktoś należy do Shell V-Power Club? Tam chyba trzeba ostro tankować żeby być posiadaczem tej karty. Żeby przystąpić trzeba tankować 200l na kwartał. A ja tankuje 72l miesięcznie a nie należę do programu![]()
Ostatnio edytowane przez koles_02 ; 05-05-2009 o 13:01
Sprzedam jedno sezonowe opony + felgi stalowe ==> http://www.forum.alfaholicy.org/czes...166_5x108.html
Ja należę do Shell V-power Club, ale tankuje tylko V-Power Diesla, inne paliwa nie wliczają się do tych wymaganych 200 litrów.
pzdr
A ja nic o tym nie wiem ? O co chodzi z V-Power Club ? To chyba coś takiego jak na stacjach BP KlubVmax ?
Generalnie jakoś stacje Shell mi nie leżą , zbieram punkty na BP i Statoil . I sporo się z tego w domu uzbierało . Na BP mają naprawdę niezłe AGD . Generalnie to kiedyś nagrody były znacznie lepsze w stosunku do punktów . Odkurzacze (Moulinex) , żelazka ( Black & Decker) , suszarki , naczynia TEFAL-a , prostownice do włosów, parowary itp. ( to dla żony ) ekspresy ciśnieniowe BOSCH itp. są raczej z tych droższych . Pamiętam pierwszą nagrodę jaką odebrałem z BP to właśnie odkurzacz Moulinexa za 15 tyś punktów. Zastanawiałem się co przyjdzie
( pewnie jakieś jednorazowe byle co ) a dostałem najwyższy model odkurzacza dostępny wtedy w sklepach ( równowartość 1200 zł ) a było to 9 lat temu. Ale to była radocha . Jest w czym wybierać i można dobrze kuchnię wyposażyć .A po drodze całe mnóstwo drobiazgów na najróżniejsze prezenty.
I generalnie jak to piszę to widzę że wszystko do domu lub dla żony a dla siebie nicTeraz muszę o siebie zadbać .
No i w internetowych wersjach katalogów nagród są często dużo niższe "ceny" za prezenty. Opłaca się zamawiać przez internet
Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 05-05-2009 o 20:38
Sprzedam jedno sezonowe opony + felgi stalowe ==> http://www.forum.alfaholicy.org/czes...166_5x108.html
Zbierałem punkciory na BP i Statoilu, ale od lutego przerzuciłem się na Shella. Za V-Power Racing dają 5 punktów za litr, więc jest naprawdę nieźle. Płyn do spryskiwaczy - 200pkt. Można naprawdę szybko uzbierać. Już mam ponad 1900pkt, a tankowałem raptem 6 razy.
Co do V-Power Club chyba niedługo dostanę zaproszenie (200l/kwartał = jakieś 67l/miesiąc więc niewiele raczej).
Frapuje mnie jedna rzecz tylko. W regulaminie V-Power Clubu jest napisane, że członkiem można być tylko przez DWA LATA! Ktoś wie o co chodzi?
Członkostwo w Klubie wygasa z upływem 2 lat od dnia rozpoczęcia członkostwa, nie później niż z chwilą zakończenia uczestniczenia w Programie Smart, jednakże Shell ma prawo weryfikować spełnienie warunku kwalifikacyjnego, o którym mowa w ust. II pkt. 2 W przypadku nie spełnienia tego warunku członkostwo Klubowicza w Klubie zostaje zawieszone do czasu ponownego spełnienia tego warunku.W okresie zawieszenia członkostwa w Klubie Klubowicz nie może korzystać z oferty dla członków Klubu. Shell nie jest zobowiązany informować o zawieszeniu i przywróceniu członkostwa w Klubie.
Jeżeli nie będziesz spełniał wymogu 200litrów na kwartał to mogą Cie tylko zawiesić, a nie wyrzucić, natomiast po 2 latach jak najbardziej. Jeżeli tylko spełniasz wymogi to nie utracisz członkostwa.
Pozdro
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki