Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
Użytkownik Pirat drogowy

jak pracowalem na shellu to tez zbieralem punkty karte vpower klub tez gdzies mam ale ostatnio sie w to n ie bawie tankuje na arge i mam z tamtad karte rabatowa o pare groszy taniej na paliwie gazie i na myjke tez sa rabaty a ten rabat za punkty na shellu to raczej nie oplacalne jest tak z mojego punktu widzenia
z alfa jest jak z kobieta... i to lubie

-
Użytkownik Maniak resoraków

Napisał
homel86 
jak pracowalem na shellu to tez zbieralem punkty karte vpower klub tez gdzies mam ale ostatnio sie w to n ie bawie tankuje na arge i mam z tamtad karte rabatowa o pare groszy taniej na paliwie gazie i na myjke tez sa rabaty a ten rabat za punkty na shellu to raczej nie oplacalne jest tak z mojego punktu widzenia
Tych rabatów już nie ma
taka jednorazowa promocja 

Napisał
koles_02 
Na Shellu tankuje bo V-Power Diesel myślę że jest dobry dla
silnika, a te punkty to przy okazji bo za 4500pkt czyli 2250 litrów ropy (8550zł) dostaje się polerke wartości 100zł. A za to na BP myje auto na automacie i za jedno mycie mam 100pkt a za 600pkt mam darmowe mycie

Biedna Alfa i jej lakier...
Użytkownik Romeo

Napisał
Gabor 
Biedna Alfa i jej lakier...
Biedna bo:
- leje rope V-Power
- jeżdże w zime na automat
- czy bede ją polerwał polerka?
Ostatnio edytowane przez koles_02 ; 07-05-2009 o 01:19

popieram Gabora biedna Alfa a to z powodu myjni na BP. Mają lipne szczotki. swoją umyłem tam z 4 na złotym programie i nigdy więcej. Lakier okropnie zmatowiał i pełno śladów od szczotek. Od teraz tylko ręczna.
Programy punktowe to takie naciągane są bo stosunek wydanych pieniędzy na punkty do wartości prezentów jest masakryczny ale to i tak jest wszystko przy okazji bo tankować trzeba a skoro oferują takie coś to czemu nie korzystać.

Napisał
cin_ek 
popieram Gabora biedna Alfa a to z powodu myjni na BP. Mają lipne szczotki. swoją umyłem tam z 4 na złotym programie i nigdy więcej. Lakier okropnie zmatowiał i pełno śladów od szczotek. Od teraz tylko ręczna.
Programy punktowe to takie naciągane są bo stosunek wydanych pieniędzy na punkty do wartości prezentów jest masakryczny ale to i tak jest wszystko przy okazji bo tankować trzeba a skoro oferują takie coś to czemu nie korzystać.
Dokładnie. Ja byłem raz i nie pojadę nigdy więcej...
Użytkownik Romeo
-

Napisał
homel86 
gabor z tymi rabatami na shellu to nie jest jednorazowa promocja poczekaj jakies 2 czy 3 miechy i tez bedzie wszystko po to zeby oskubac ludzi z punktow i zeby zbierali od nowa co za tym idzie zeby tankowali dalej na tej samej stacji bo " jakie to fajne promocje macie"
No może
w każdym razie póki co tego nie ma.
Raz już mi oskubali punkty - dostałbym 300, a kasjerka bez zapytania mi je wzięła "na rabat" 10gr/l... :/ Nie powiem, trochę się wkurzyłem...
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)