Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Pirat drogowy Avatar homel86
    Mieszka w
    krk
    Auto
    145 1.6 boxer
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    10 d 19 h 36 m

Domyślnie

jak pracowalem na shellu to tez zbieralem punkty karte vpower klub tez gdzies mam ale ostatnio sie w to n ie bawie tankuje na arge i mam z tamtad karte rabatowa o pare groszy taniej na paliwie gazie i na myjke tez sa rabaty a ten rabat za punkty na shellu to raczej nie oplacalne jest tak z mojego punktu widzenia
    z alfa jest jak z kobieta... i to lubie

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar koles_02
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    AR 166 2,4JTD 10v CF2 EDC15 99' 140KM
    Czas spędzony na forum
    8 d 19 h 58 m

Domyślnie

Na Shellu tankuje bo V-Power Diesel myślę że jest dobry dla silnika, a te punkty to przy okazji bo za 4500pkt czyli 2250 litrów ropy (8550zł) dostaje się polerke wartości 100zł. A za to na BP myje auto na automacie i za jedno mycie mam 100pkt a za 600pkt mam darmowe mycie
    "- elegancka pomiędzy sportowymi
    - sportowa pomiędzy eleganckimi
    - fascynująca piękność w segmencie E"

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9JTDm 16V 2005r.
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Cytat Napisał homel86 Zobacz post
    jak pracowalem na shellu to tez zbieralem punkty karte vpower klub tez gdzies mam ale ostatnio sie w to n ie bawie tankuje na arge i mam z tamtad karte rabatowa o pare groszy taniej na paliwie gazie i na myjke tez sa rabaty a ten rabat za punkty na shellu to raczej nie oplacalne jest tak z mojego punktu widzenia
    Tych rabatów już nie ma taka jednorazowa promocja

Cytat Napisał koles_02 Zobacz post
    Na Shellu tankuje bo V-Power Diesel myślę że jest dobry dla silnika, a te punkty to przy okazji bo za 4500pkt czyli 2250 litrów ropy (8550zł) dostaje się polerke wartości 100zł. A za to na BP myje auto na automacie i za jedno mycie mam 100pkt a za 600pkt mam darmowe mycie
    Biedna Alfa i jej lakier...

Użytkownik Romeo Avatar koles_02
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    AR 166 2,4JTD 10v CF2 EDC15 99' 140KM
    Czas spędzony na forum
    8 d 19 h 58 m

Domyślnie

Cytat Napisał Gabor Zobacz post
    Biedna Alfa i jej lakier...
    Biedna bo:
    - leje rope V-Power
    - jeżdże w zime na automat
    - czy bede ją polerwał polerka?
    Ostatnio edytowane przez koles_02 ; 07-05-2009 o 01:19
    "- elegancka pomiędzy sportowymi
    - sportowa pomiędzy eleganckimi
    - fascynująca piękność w segmencie E"

cin_ek
    Gość

Domyślnie

popieram Gabora biedna Alfa a to z powodu myjni na BP. Mają lipne szczotki. swoją umyłem tam z 4 na złotym programie i nigdy więcej. Lakier okropnie zmatowiał i pełno śladów od szczotek. Od teraz tylko ręczna.
    Programy punktowe to takie naciągane są bo stosunek wydanych pieniędzy na punkty do wartości prezentów jest masakryczny ale to i tak jest wszystko przy okazji bo tankować trzeba a skoro oferują takie coś to czemu nie korzystać.

Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Cytat Napisał cin_ek Zobacz post
    popieram Gabora biedna Alfa a to z powodu myjni na BP. Mają lipne szczotki. swoją umyłem tam z 4 na złotym programie i nigdy więcej. Lakier okropnie zmatowiał i pełno śladów od szczotek. Od teraz tylko ręczna.
    Programy punktowe to takie naciągane są bo stosunek wydanych pieniędzy na punkty do wartości prezentów jest masakryczny ale to i tak jest wszystko przy okazji bo tankować trzeba a skoro oferują takie coś to czemu nie korzystać.
    Dokładnie. Ja byłem raz i nie pojadę nigdy więcej...

Użytkownik Romeo
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Generalnie jak już zauważyliście wartość tych prezentów w porównaniu do kwoty jaką przepłacamy za paliwo jest znikoma . Dla przykładu stacja NESTE Pb=3,65 na stacji BP to samo paliwo Pb=3,89 różnica to 24 gr.
    A teraz ekspres ciśnieniowy Bosch Barino jedna z nagród z katalogu stacji BP - wartość nagrody 17700 punktów x 0,24 zł to daje 4248 zł . A za 4248 zł to można kupić 11,2 takiego ekspresu na Allegro HIT !!! EKSPRES DO KAWY BOSCH TCA 4101 BARINO (619498649) - Aukcje internetowe Allegro
    Wolałbym osobiście tankować właśnie na NESTE i podobnych samoobsługowych stacjach bo daje to ogromne oszczędności na paliwie ale skoro firma każe tankować na BP , SHELL lub STATOIL to się po prostu korzysta

Mieszka w
    krk
    Auto
    145 1.6 boxer
    Czas spędzony na forum
    10 d 19 h 36 m

Domyślnie

gabor z tymi rabatami na shellu to nie jest jednorazowa promocja poczekaj jakies 2 czy 3 miechy i tez bedzie wszystko po to zeby oskubac ludzi z punktow i zeby zbierali od nowa co za tym idzie zeby tankowali dalej na tej samej stacji bo " jakie to fajne promocje macie"

Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Cytat Napisał homel86 Zobacz post
    gabor z tymi rabatami na shellu to nie jest jednorazowa promocja poczekaj jakies 2 czy 3 miechy i tez bedzie wszystko po to zeby oskubac ludzi z punktow i zeby zbierali od nowa co za tym idzie zeby tankowali dalej na tej samej stacji bo " jakie to fajne promocje macie"
    No może w każdym razie póki co tego nie ma.

Raz już mi oskubali punkty - dostałbym 300, a kasjerka bez zapytania mi je wzięła "na rabat" 10gr/l... :/ Nie powiem, trochę się wkurzyłem...

Mieszka w
    krk
    Auto
    145 1.6 boxer
    Czas spędzony na forum
    10 d 19 h 36 m

Domyślnie

kasjerzy maja profit do wyplaty z tych roznych promocji dla przyjemnosci nas nie namawiaja na nie

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)