Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
-
Użytkownik
Pirat drogowy
jak pracowalem na shellu to tez zbieralem punkty karte vpower klub tez gdzies mam ale ostatnio sie w to n ie bawie tankuje na arge i mam z tamtad karte rabatowa o pare groszy taniej na paliwie gazie i na myjke tez sa rabaty a ten rabat za punkty na shellu to raczej nie oplacalne jest tak z mojego punktu widzenia
z alfa jest jak z kobieta... i to lubie

-
06-05-2009 21:02 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Romeo
Na Shellu tankuje bo V-Power Diesel myślę że jest dobry dla silnika, a te punkty to przy okazji bo za 4500pkt czyli 2250 litrów ropy (8550zł) dostaje się polerke wartości 100zł. A za to na BP myje auto na automacie i za jedno mycie mam 100pkt a za 600pkt mam darmowe mycie

"- elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
-
Użytkownik
Maniak resoraków

Napisał
homel86
jak pracowalem na shellu to tez zbieralem punkty karte vpower klub tez gdzies mam ale ostatnio sie w to n ie bawie tankuje na arge i mam z tamtad karte rabatowa o pare groszy taniej na paliwie gazie i na myjke tez sa rabaty a ten rabat za punkty na shellu to raczej nie oplacalne jest tak z mojego punktu widzenia
Tych rabatów już nie ma
taka jednorazowa promocja 

Napisał
koles_02
Na Shellu tankuje bo V-Power Diesel myślę że jest dobry dla
silnika, a te punkty to przy okazji bo za 4500pkt czyli 2250 litrów ropy (8550zł) dostaje się polerke wartości 100zł. A za to na BP myje auto na automacie i za jedno mycie mam 100pkt a za 600pkt mam darmowe mycie

Biedna Alfa i jej lakier...
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Gabor
Biedna Alfa i jej lakier...
Biedna bo:
- leje rope V-Power
- jeżdże w zime na automat
- czy bede ją polerwał polerka?
Ostatnio edytowane przez koles_02 ; 07-05-2009 o 01:19

"- elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
-
popieram Gabora biedna Alfa a to z powodu myjni na BP. Mają lipne szczotki. swoją umyłem tam z 4 na złotym programie i nigdy więcej. Lakier okropnie zmatowiał i pełno śladów od szczotek. Od teraz tylko ręczna.
Programy punktowe to takie naciągane są bo stosunek wydanych pieniędzy na punkty do wartości prezentów jest masakryczny ale to i tak jest wszystko przy okazji bo tankować trzeba a skoro oferują takie coś to czemu nie korzystać.
-
Użytkownik
Maniak resoraków

Napisał
cin_ek
popieram Gabora biedna Alfa a to z powodu myjni na BP. Mają lipne szczotki. swoją umyłem tam z 4 na złotym programie i nigdy więcej. Lakier okropnie zmatowiał i pełno śladów od szczotek. Od teraz tylko ręczna.
Programy punktowe to takie naciągane są bo stosunek wydanych pieniędzy na punkty do wartości prezentów jest masakryczny ale to i tak jest wszystko przy okazji bo tankować trzeba a skoro oferują takie coś to czemu nie korzystać.
Dokładnie. Ja byłem raz i nie pojadę nigdy więcej...
-
Użytkownik
Romeo
Generalnie jak już zauważyliście wartość tych prezentów w porównaniu do kwoty jaką przepłacamy za paliwo jest znikoma . Dla przykładu stacja NESTE Pb=3,65 na stacji BP to samo paliwo Pb=3,89 różnica to 24 gr.
A teraz ekspres ciśnieniowy Bosch Barino jedna z nagród z katalogu stacji BP - wartość nagrody 17700 punktów x 0,24 zł to daje 4248 zł . A za 4248 zł to można kupić 11,2 takiego ekspresu na Allegro HIT !!! EKSPRES DO KAWY BOSCH TCA 4101 BARINO (619498649) - Aukcje internetowe Allegro
Wolałbym osobiście tankować właśnie na NESTE i podobnych samoobsługowych stacjach bo daje to ogromne oszczędności na paliwie ale skoro firma każe tankować na BP , SHELL lub STATOIL to się po prostu korzysta
-
-
Użytkownik
Maniak resoraków

Napisał
homel86
gabor z tymi rabatami na shellu to nie jest jednorazowa promocja poczekaj jakies 2 czy 3 miechy i tez bedzie wszystko po to zeby oskubac ludzi z punktow i zeby zbierali od nowa co za tym idzie zeby tankowali dalej na tej samej stacji bo " jakie to fajne promocje macie"
No może
w każdym razie póki co tego nie ma.
Raz już mi oskubali punkty - dostałbym 300, a kasjerka bez zapytania mi je wzięła "na rabat" 10gr/l... :/ Nie powiem, trochę się wkurzyłem...
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)