Bywa czasem tak, że siedząc w pracy, czy też w szkole nie ma nic do roboty. Wszechogarniająca nuda prowokuje do zrobienia kawy, herbaty albo rzucenia kulką w kolege. W szkole bardziej chamskie rzeczy wchodzą do łba. Żebyście nie wkurzali kumpli w pracy, można by było zrobic co innego co nikogo nie doprowadza do piany, a sami macie zajęcie na pare chwil.
Macie jakieś propozycje gier on-line bądź innych zajęc w trakcie pracy/szkoły bądź nudy w domu?
Zacznę pierwszy
Gra która z premedytacją nie zabija, a morduje czas
A wasze propozycje?
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
na 17 zamku stanełem i mnei zaczeło wkurzać
ja na komórke sobie ostatnio ściągnełem CenterNet Speedway Ekstraliga 2009 i powiem że lepsza grywalność niż starsze wersje na PC. w jeden dzien 2 razy komórke rozładowałem![]()
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony

Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
Ja swego czasu w robocie szalałem na tym:
Stunt Dirt Bike - Free Sports Game from AddictingGames!
A to burzenie zamków całkiem niezłe jest, dawno mnie tak nic nie wciągnęło![]()
Była: 145 - 1,3 Boxer, 1996r
Jest: 156 - 1,9 JTD SW, 2002r

Dawno temu trafiłem na grę flashową w której należało wyjść z zamkniętego pokoju, aby to zrobić po kolei należało wykonać szereg czynności, np otworzyć szufladę, wyjąć kasetę i odtworzyć w stojącym magnetofonie itd. - nie skończyłem jej.
Czy ktoś to kojarzy ? zgubiłem linka i nie mogę znaleźć.
jeśli chodzi o gierkę podaną przez fiergloo to utknąłem na ostatnim zamku (bodajże numer 24)![]()
ja nie mam mozliwosci grac w pracy bo nasze kompy cytuje "...maja sluzyc tylko do pracy,maja widniec na nich tylko tabelki ze sprzedazy i po wlaczeniu innych funkcji komputer moze sie popsuc.."slowa szefowej hihi
ale namietnie w domu gram w takie cuś Katten Kanon - najlepsze darmowe gry online w Fajowe.pl
drastyczne ale wesole...a teraz przed premiera mojego ukochanego filmu wcielam sie w postac Autobota i tłuke deceptikonów w grze Transformers zemsta upadłych...
Transformers Revenge of the Fallen![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Co do Crush The Castle - Prosiłbym o radę co do 22 zameczku. Za chiny ludowe nie moge go stłamsić![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki