Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
-
Użytkownik
Rowerzysta

Napisał
Zomeba
Karol, uspokójmy sytuację.
Powiedz czy:
1. Dostałes powiadomienie ma maila o chęci założenia konta na
www.lfs.net?
2. W mailu jest link, w który należy wejść, wyświetli się strona z podaniem 2 razy tego samego hasła do twojego konta. Wszedłes na tę stronę i podałeś hasło dwukrotnie?
3. Jesli tak to utworzyłes poprawnie konto, poźniej włączasz LFS i wchodzisz w grę sieciową, klikasz i wpisujesz
swój login i hasło które podawałeś na stronie
www.lfs.net.
4. Po tej operacji wejdź w listę serwerów i kliknij ODŚWIEŻ, jeśli nie została pobrana to znaczy to, że jakiś program typu FIREWALL blokuje ci wysyłanie i odbieranie pakietów przez LFS.
5. Nie wiem czego używasz... Zapory windowsa xp? Innego programu antywirusowego? Napisz jakiego...
Tak, wszystko zorbiłem tak jak opisałeś. Pozostaje sprawdzić NODa - zapora jest wyłączona. A czy ma jakieś znaczenie wersja gry? Ja korzystam z Y.
-
05-06-2009 22:56 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Alfa i Omega
-
-
Użytkownik
Maniak resoraków
musimy sie umowic wieksza grupa wtedy jest lepsza zabawa.
-
Użytkownik
Alfa i Omega
jestem za
Alfa Romeo 156 2.4JTD 2001r. Sport Pack
185Km/395Nm G-TECH GMBH VIRUS
MOJE FURY
-
-
-
Użytkownik
Rowerzysta
A czy do wersji Z jest już patch do pełnej wersji czy śmigacie na DEMO??
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia