Kto z was gra w tą gierke? na sieci
www.alfa.radom.pl stronka już jest

ja gralem jeszcze niedawno ale teraz nie mam czasu;/

Może ogarniemy jakis serwerek i pojezdzimy razem co?
Kiedys grałem w to troche, teraz w rFactor częściej.
Macie pełną wersję? Czy gracie w te niepełną?
Ja niestety mam demo bo aby mieć licke s1 to 69zł a s2 129 ;/ a mi trochę szkoda kasy na takie coś już lepiej kupić kiere za wartość tego bo narazie na myszy śmigam ale daje rade w drifcie i w wyścigach tymi małymi autkami , zomeba może załóż serwer podaj nazwę serwa i hasło i będziemy sie tutaj umawiać z innymi na pojezdzawki

Lepiej poszukać jakiegos pustego serwera bez hasła, bo ja mam tylko 32kb/s uploadu na Shitostradzie TPSA i mogą być lagi, ja tez pełnej wersji nie mam bo szkoda mi kasy na gierki^^. Coprawda na pełną wersje zawsze mozna ściągnąć sobie witaminkę z internetuale my jestesmy porządni i nie bedziemy twórców okradać i pogramy w demo
Wroce z pracy to coś ogarniemy ^^
a ja bym chetnie pogram wlasnie z Alfaholikami w np Race Drive Gride albo cos podobnego... ktos ma i reflektuje na taka zabawe?
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

Race Driver Grid to gra zrecznosciowa, wolałbym symulację typu rFactor, Live For Speed, najbardziej odpowiadałby mi rFactor i jakiś fajny mod na WTCC albo F1. Ale LFS tez jest spoko, malutko zajmuje na HDD i ma małe wymagania. Ściągaj LFS aniol_jojo i pogramy wieczorem
A GTR2 to juz byloby super jak byscie chcieli gracAlbo Race07 WTCC. Macie cos z tego?
Ja jestem tylko za lfsale nie wiem czy wieczorem dziś bedę zobaczymy
![]()

Moze byc LFS, byle żywy przeciwnik był![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki