@@ ALFA ROMEO 146 @@ 1,6 16V @ KLIMA @ ALU17''@ (659428557) - motoAllegro
obadajcie zdjecie srodka. 1999 rok i nie ma obwodek srebrnych, 1.6 silnik i zegary od QV i kierownica w skorze. Przebieg 160.000 - popatrzcie na zdjecie nr 10 przedstawiajace kokpit
no ladnie wyglada ale przebieg na zdjeciu 229tys, w ogloszeniu 160. chyba ze srodek razem z przebiegiem przelozyl, hihih
Raczej z przeszłościa wypadkową. Pas przedni jest od wersji sprzed faceliftingu.
Alfa Romeo 147 Ti Limitowana Edycja!!!!, 2005r., 1920cm3, 160KM - otoMoto
oglądałem dla kumpla - wspawany miała tył, cała była malowana, przód walony - AMEN![]()
Nie podoba ci się mój styl jazdy ? To zejdź z chodnika...

Przeczytałem cały opis i powiem, że już na podstawie tego opisu mogę powiedzieć, że sprzedaje to ktoś, kto coś się orientuje, ale czasem się myli
- Nowe sportowe opony letnie Japońskie SUMITOMO 215/45Z/17 z AQUAPLANINGIEM ( ciekawe czy na suchym asfalcie też występuje to zjawisko ^^?)
- "AIR-BAG x 10 (max. Ilość)" [na tylniej półce 2 dodatkowe poduszki wełniane zabezpieczające głowy pasażerów w razie gdy wspawany tył odpadnie...]
- "Obniżone twarde sportowe czworoboczne zawieszenie stosowane w F1" Najprawdopodobniej lepsze niż w bolidzie Brawn GP...
- "silnik 1.9 16V Jtd-M-Jet 2-generacji Common Raly.Rozwijający moc 160KM/306Nm 8,5s/100/220km/h." Tego nie wiem, był taki silnik w ogóle??? Był 140, 150 HP a 160???
- "Foolow me home" Fuloł^^
Na podstawie tego co napisał Mati muszę przyznać, że dobrze jest zrobiona, w tym sensie, że nie widać za bardzo, że coś jest nie tak...
traktując dosłownie to ogłoszenie, to alfa ma 160000tys, czyli 160 mln kilometrów przebiegu!!!
nieźle się trzyma...
nigdy nie miałem niemieckiego samochodu - i nie żałuję...

spoko...mają ludziska wyobraźnie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki