Roleta na rejestrację - Motoryzacja - Video w INTERIA.PL
widzieli Panowie szlachta?Tylko ze do alfy to pewnie tak srednio bo rejestracja po boku chociaz nie wiem
p.s. jak bylo to do wywalenia
Fajna sprawaWogóle się w oczy nie rzuca że taka roletka jest zamontowana hehe
Ludzie to wymyślają
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
kto wiegdzie to kupic. Jak ma ktos namiary to juz zamiawiam![]()
Powinni robić nadruk na tych roletach np.:
"www.alfaholicy.pl"
"Fuck the System"
"Myśleliście, że wydymaliście Freda..."
"Policja: niebiescy faszyści na usługach państwa" <- stare, dobre punkowe hasło z czasów walki o Dolinę Rospudy
"(+48 22) 695-29-00" <- kancelaria prezydenta RP![]()
Były: Fiat 126p 650; Honda Civic 1.4i EJ9; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic
Jest: Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed
Widziałem o tym program w TV mówiono że taki gazet kosztuje ok 600zł, jadąc oczywiście czysto hipotetycznie 200km/h łapie nas fotokomórka i nie mając czegoś takiego płacimy dużo, za brak tablic bądź nie widoczne płacimy (nie pamiętam dokładnie) 50-100złto jest zachęcanie nas do kupna i przekraczania prędkości!
PS. jednak pamiętajmy ze zawsze zostaje nr rejestracyjny na naklejce na przedniej szybie!
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
zgadza się można przysłonić czy tez coś naklejać ale czy to ma sens? przecież w PL i tak się nie da szybko jeździć chyba ze na naszych "autostradach" o ile w ogóle jakieś mamy
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Albo mieć stare czarne numery rejestracyjne, dlatego staram się dbać bardzo o nie żeby służyły jak najdłużej.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki