a ostrzezenia się liczą?:> bo ja to np zawdzieczam a i ogromna wiedze, ekipe z lodzi ze nie czuje sie taki samotny w pasji, no i niereformowalnosc w kwestii stosowania ogonkow w postach![]()

Ja się muszę trochę uzewnętrznić.
Zakupiłem Alfę bo podobał mi się akurat ten konkretny model i nigdy nie czułem się "Alfaholikiem".
Natomiast, zmieniło się to gdy tylko znalazłem to forum. Tyle rzeczy jakich się tu dowiedziałem to naprawdę świetna sprawa. Kiedyś, nie zwracałem uwagi na Alfy na drodze praktycznie wcale. Teraz, nie mogę od nich wzroku oderwać.
Mówiąc szczerze, za kilka miesięcy planuję zakupić jakiegoś klasyka
No i póki co to nie poznałem wielu osób na żywo, byłem jedynie na zlocie w Żywcu ale spodobało mi się bardzo. Jednak, muszę przyznać, że atmosfera tutaj i nastawienie ludzi jest naprawdę super.
Tak oto forum Alfaholików stało się kolejnym z for, które odwiedzam codziennie rano, a później przez cały dzień![]()
No właśnie ja też nigdy nie czułem się Alfaholikiem, dopiero teraz gdy jestem od pewnego czasu na forum. Gdy widzę jakąś fajną Alfę o mało co nie łamię sobie kręgów szyjnych odwracając głowę w jej stronę.
witam!!!
naprawdę zawdzięczam dużo temu forum
przede wszystkim poznałem wiele ciekawych ludzi...
tu,dwa lata temu dowiedziałem się jak poskładać do kupy rozrząd w TS-ie świerzo wtedy zakupionej 156...
poznałem wiele "sekretów" naszych alf,dzięki temu marka ALFA ROMEO stała się dla mnie czymś więcej.
cieszę się że mogę nieraz służyć dobrą radą osobom które tego potrzebują.
w pewien sposób mogę tu realizować swoje zainteresowania,nie ma dnia żebym tu choć na chwilkę nie zajrzał.
pozdrawiam!!!
moja druga ulubienica...

Pomimo że na forum jestem już od 2006 roku już wielu forumowiczów dawno nie widziałem
, to na forum poznałem znakomitych ludzi którzy zawsze starają się pomóc żeby nie Phantom z moim CC była by lipa . Na forum zaglądam dwa razy dziennie czasami i częściej .
Alfa Romeo-per SEMPRE
nie będę oryginalny. Jak większość poznałem fajnych ludzi - pozdrawiam poranną zmianę, no i uczę się Alfy, a przede wszystkim nie boję się jej
, zawsze ktoś poda pomocną radę i pomyśli razem z Tobą nad problemem.
Pozdrawiam Alfaholików
- znajomości ( poranna zmiana zwłaszcza)
- to że w sklepie/warsztacie nie dam się zrobić w balona bo wcześniej temat prześwietlony jest na forum i już wiadomo co dokładnie jest mi potrzebne
- kilka ciekawych patentów na codzienne bolączki, które teraz już są drobnostkami
- zajęty czas rano od 7 do 9 w pracyi wieczorem po 22
- argument dla swojej kobiety, że nie tylko ja mam tak nasrane we łbie na punkcie Alfy![]()
Znajomość ludzi przy których czuje się lajtowo na zlotach i nie muszę się obawiać ze ktoś się obrazi na mnie czy mnie będzie wyzywał od hu.... , spierr itd no wiecie oco mi chodzi. Poprostu alfaholicy to klub dzięki któremu się dowiadujemy o marce którą uwielbiamy doceniamy i która napewno pozostanie w naszej rodzinie bo jako 3 chłopak w domu tez mam zamiar kupić alfę jak już się ustatkuje po szkoleI będzie to również 33 (2 seria) ale to narazie plany , sorki że tak odleciałem od tematu ale chce wszystkich serdecznie pozdrowić od naszej rodzinnej alfoskiej paczki
. Jeszcze raz milo było was poznać i jesteście wspaniali bez tego forum było by kiepsko na alfaholicy.org
www.alfa.radom.pl stronka już jest
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki