Tak sobie myślę ostatnio co zawdzięczam forum> i troszkę rzeczy by się uzbierało a to to naprawione a to zrobione i to polecone i kupione i nie narzekam bardzo dużo się dowiedziałem na temat ALFINKI przez te parę miesięcy![]()
A Wy co zawdzięczacie forum tylko nie kłamaćhhehe
Pozdrawiam![]()
Alfa jest jak Kobieta humorzasta ale z charakterkiem
a ja zawdzięczam forum to, że moja alfka jest prawie zawsze dobrze zdiagnozowana i nie wydaję majatku na części i mechanika
ale najważniejsze jest to, że poznałam tylu fajnych ludzi, których nigdzie indziej bym nie spotkała
aha jeszcze jedno-edukuję się w poprawnej polszczyznie i prawie mi wychodzi, z jak zrebak nie wyświetla ale mam nadzieję, że taka gafa mi zostanie wybaczona.
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Przede wszystkim znajomość z rewelacyjnymi ludźmi![]()
hmmm... to może jeszcze szybkie kółeczko przez miasto i dopiero potem do domu?

Były :Alfa 146 2.0 Ti , 3xAlfa 156/156SW 1.9 JTD
ostatnia: Alfa 156 SW 04' 1.9 JTD 16V, ???KM & ???Nm by Novitec , BMW 530dA , Audi A6 2.7 Biturbo
Teraz : Audi A6 3.0 quattro

A ja poznałem super ludzi (nawet z Sosnowca) i wiedzę o mojej Alfie a polszczyzna moze tak ale i tak byda pisoł po śląsku jak byda chcioł Pozdrawiom wszystkich![]()
Alfa i jej ochroniarz

-pianobójczośc, czyli zabijanie czasu
-dzienna dawka śmiechu
-przyzwyczajanie się do coraz bardziej postępującej pospolitości pojazdów marki Alfa Romeo zwłaszcza w rocznikach po 98
-pogłębianie wiedzy
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/
Mimo iż jestem tu od niedawna stwierdzam również ,że można poznać tu wielu wspaniałych ludzi,którzy nie tylko służą swoją pomocą i cennymi informacjami, jak również tworzą wspaniałe ,,ognisko domowe,,.
Rejstrując się na tym forum miałam obawy jak zostanę przywitana,....rany ,,baba,, na forum ,a co ona może wiedzieć na temat samochodów.....i powiem szczerze ,że byłam mile zaskoczona co do atmosfery panującej tutaj.
Naprawdę jesteście ,,niezwykłymi Alfaholikami,,......
I--AR 145 2.0 TS 16V Qudrifoglio
Obecnie -AR 156 1.9 JTD SW 2000r
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki