śmiesznie wyglądają te małe tarcze to fakt... fele 18" tarcze trochę malutkiepoza tym ta lista na drzwiach mi się średnio podoba... u Kozmozza też mi się nie podobała
aby nie było
a co do listto ja mogę niektórych pododawać "na moją krótką listę" niczym nasz prezydent a jak wiemy przykład idzie z góry
![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 27-08-2009 o 22:48
Kobiety są jak motocykle, chwila nieuwagi i lądujesz w rowie...
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna
No chyba tak albo Nick na forum. To coś złego???
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...o_145_a-3.html ZOBACZ MOJĄ ALFE.

chodzi o pewną sprzeczność której nie dostrzegasz - jak ktoś nakleja listę płac na drzwiach (gminny lans...) to teoretycznie można się spodziewać samochodu usportowionego (czyli m.in. ze stosownymi hamulcami) ...teoretycznie bo ważniejsza jest lista niż technika
na szczęście są i prawdziwe tuningowane samochody w tym krajunp SL z silnikiem Brabusa dłubanym przez Pagani ...ostatnio dostał ceramikę od Porsche za 120kzł i teraz hamuje baaaardzo skutecznie
no ale taki tuning to bez listy płac
![]()
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna

ja zawsze odpalam jak nikogo nie ma w okolicydo tego powiem szczerze niektórzy kierowcy AR nawet nie wie co to GTA... nie mówiąc o innych zmotoryzowanych
a tak z powrotem do tematu to czy czasem nie za małe te tarcze do takiej mocy silnika? Na PJ ma naklejki V6 kompresor itd... więc te tarcze przy niej wyglądają trochę kiepsko
Tako rzecze mrutyna.
Fotografia Ślubna

No to widzę że musieliśmy być nad morzem w tym samym czasie, bo również ją widziałem, tylko że kilka km dalej tzn w Ustcestała koło takiego wypaśnego Hummera reklamującego prezerwatywy
w środku był nawet właściciel tylko że dziewczynie spieszyło się na plażę. A co do samochodu to na pewno nietuzinkowy ale wg mnie lekko przesadzony, tzn zdjąć te naklejki i parapet z tyłu i bedzie git
![]()
Peace
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki