Czyja to czarna ślicznotka zajechała do Rowów w sierpniu, podobnie jak moja w tym roku? Żonka się podjarała jak zobaczyła, hehe... Mam kilka fotek nawet, ktoś zna albo bywa tu właściciel - WI 37xxx ??
Kolego, mieszkałem 2 domki dalej... :-) :-) Pozdrawiam serdecznie...
no ladna, ale cos jej sie na klapie przyczepilo...
Nie ma to jak dobra lista życzeń na drzwiach i malusie tarczunie schowane w gigafelgach.![]()
Ostatnio edytowane przez bimsky ; 25-08-2009 o 00:23
Fajne autko, ale rzeczywiście smiesznie te tarczunieńki wyglądają na tle felgi
Za tydzień moja czarnulka w Ustce będzie także całkiem niedaleko
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
sticker tjun rządzi![]()
Szkoda że wielu pisało i do tego nie na temat ale zgłosić posta w niewłaściwym dziale nikomu się nie chce . A do tego jakie doborowe towarzystwo !
Ale parę słówek na temat tuningu to zawsze można skrobnąć !
Niniejszym śpieszę poinformować że zostaliście wciągnięci na czarną listę
EDIT:
Wyjaśniam iż jest to mój post z chwili gdy temat był w dziale technicznym 156
Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 25-08-2009 o 20:58

O ile dobrze kojarzę, to ta Alfa należała do kol. mistrzu który jest znany z alfaclubu. Jednak była wystawiona na allegro i ktoś ją nabył. O tej 156 był też artykuł w prasie (razem z Alfą cosmozza).
Nie byłbym wobec niej jednak tak krytyczny, bo jest to mocno stuningowana Alfa z motorem 2.5 V6 + kompresor o mocy ponad 250KM...
Sami zobaczcie:
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/156/15446
Pozdrawiam.
- Rafał
nie każdy jest konfidentem
towarzystwo nie pasuje ? rozdaj trochę punktów może ktoś uzbiera na bana - na miesiąc będziesz miał jednego mniej
na temat tjun dzieł - zawsze możesz na mnie liczyć
czarna lista ?? buhahaha , aż się popłakałem ze śmiechu
EDIT : wysłałem raport , zgłosiłem swój post![]()
Ostatnio edytowane przez obserwator737 ; 25-08-2009 o 20:24
Obserwator737 nie wiem na co liczysz ale cieszy mnie to że doceniasz moją pracę .
Każdy sądzi po sobie .
Uuu ale wjechałeś mi na ambicję - na pewne rzeczy trzeba sobie zasłużyć tym bardziej na punkty ode mnie - to prawie jak wyróżnienie .
Dziękuję za zgłoszenie posta - prawda że nie było to takie trudne - jesteś już tyle czasu na forum a nie wiedziałeś co trzeba zrobić - cóż człowiek się uczy przez całe życie . Jeden ortografiia inny obsługi forum
Cieszy mnie to że wpasowałem się w Twoje poczucie humoru
Temat przenoszę do Hyde Parku tam proszę się uzewnętrzniać .
---------- Post dodany o godzinie 20:47 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:44 ----------
To już chyba każdy wie - reklamować się nie musisz .
a dlaczego zakładasz że na coś liczę ??
supermodzie - wiem jak się obsługuje forum , nie wpadłeś na to że po prostu nie chce mi się zgłaszać ??
...nigdzie nie pisałem że doceniam twoją pracę - wysuwasz błędne wnioski![]()
ale ponieważ cenię sobie dobry humor to wciągam Superjahu007 na różową listę![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki