Witam.
Jako nowy członek klubu alfa, pragnę zakomunikować, że dziś się oświadczam mojej towarzyszce życia
W końcu jak to znajomi mówią - "dlaczego masz mieć lepiej od nas".
Postaram się w miarę czynnie uczestniczyć w spotkaniach członków wraz z moją narzeczoną przyszłą
Pozdrawiam
Kamil
Ostatnio edytowane przez you ; 28-08-2009 o 15:59
Ciekawe co na to Twoja Bella, moja była by o mnie zazdrosna
O spot w Poznaniu nie trudno - macie tam sławne już chyba "cykliczne piątki". co piątek pod stadionem Lecha o 20 zawsze spotkasz z 10 Alf minimum
Tego mi właśnie brakuje teraz będąc w domu bo miałem okazję bywać na tych piątkowych spotach nie raz.
pozdrawiam iiiii... szacun za życiową decyzję![]()

Ano, na piąteczek muszę się wybrać. Kolega z pracy sprawił sobie 166, więc będzie z kim jeździć![]()

Ja na szczęście kupiłem pierścionek przed alfim
Polecam Tobie Lisiewski group - cenowo znajdziesz coś dla siebie, nawet jeśli wydajesz dużo na cześci.

No i po wszystkim... :-)
A co to ma wspólnego z forum.. ja jakiejś afery nie robiłem z tego powodu.
jak ja rozmawiałem w mojej belli o zaręczynach to na następny dzień mi taki nr odwaliła że szok.... dosyć że brakowało mi 300km do domu to żeby mnie dobić postanowiła obrucić panewke :/ i porobione :/
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
ja na swoje wesele moja bella jechalem na ten przyklad :-)
jest volvo s60 d5 2003
bylo Volvo S80 2,9 T6 twin turbo 280KM
byla ALFA 156 2,4JTD 175km,

@Qki
To HydePark i jeśli będę chciał to mogę nawet pisać o UFO. Z całym szacunkiem, ale to że dla Ciebie ten dzień był mało ważny to nie znaczy, że dla mnie był taki. Pierwszy raz w życiu robiłem coś takiego i ciesze się z tego a jako użytkownik Belli i użytkownik for klubowych mam prawo do poinformowania osób trzecich.
Nie musiałeś nawet tutaj zaglądać, więc nie rozumiem Twojego posta.
Pozdrawiam
Kamil
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki