Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
-

Napisał
Tomas
To chyba niemożliwe aby jeszcze żyć bedąc tak zmasakrowanym w dodatku z pomiażdżoną miednicą
Lekarzem nie jestem.... ale jest rodzaj ran, przy ktorych zasklepiaja sie zyly i nie ma krwotoku. Tyle, ze w tym przypadku poszlaby tetnica udowa, z ktorej sikaloby jak z hydrantu i szybko by zmarl, nawet natychmiastowa interwencja chirurga moglaby nie pomoc.
Swiadomosc - ponoc w takich sytuacjach jakis tam gruczol wytrwarza rodzaj "narkotyku", ktory oglupia mozg, zeby nie czuc bolu. Endrofina - o ile dobrze kojarze.... albo jakos podobnie. Wiec teoretyzujac dosc mocno, taki ranny mogl byc w sumie przytomny. Ale akurat ten filmik wyglada mi na jakis pic na wode fotomontaz
-
16-09-2009 19:52 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Lesio
a to przypadkiem nie ten sam człowiek?
Wracając do fimliku, też mi się wierzyć nie chce, żeby w takim stanie ranny jeszcze rozmawiał i drapał się po brzuchu...(?)
Pozdrawiam.
- Rafał
-
Peng Shulin - żyje i ma się dobrze... z tego co wyczytałem w różnych artykułach
.
-
-
1995??? no way. Na filmiku przez moment w kadr trafia bodajze Nokia 6020 albo 6021. A to model sprzed 4 lat.
-
ViP
Romeo

Napisał
adasco
1995??? no way. Na filmiku przez moment w kadr trafia bodajze Nokia 6020 albo 6021. A to model sprzed 4 lat.
No właśnie, ale to człowiek z artykułu miał wypadek w 1995.
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz części

NOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811
-

Napisał
puotek
No właśnie, ale to człowiek z artykułu miał wypadek w 1995.
Totez musi to byc ina osoba, w 1995 nie bylo takich Nokii
na pewno.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia