Zarezerwowałem bilety na sobotni wieczór![]()
Zarezerwowałem bilety na sobotni wieczór![]()
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
również mam lekką wadę wzroku. na szczęście okulary 3D bez przeszkód nałożyłem na zwykłe okulary i była rewelka![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
sieeema!ide dzis zobaczyc...juz nie moge sie doczekac...jak obejrze podziele sie wnioskami...jedno co mnie martwi to dluugosc tego filmu!!!hehehehe zebym tylko nie zasnal!!!POOOOZDRO
Świetny film, z tym scenariuszem to bym jednak nie przesadzał, fabuła nie za skomplikowana... no i dosyć przewidywalna...
ale świat Pandory genialny i film zdecydowanie warty obejrzenia.
Były: Fiat 126p 650; Honda Civic 1.4i EJ9; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic
Jest: Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed
A ja się nieco zawiodłem. Mało dobrych, humorystycznych tekstów, motyw z zawistnym pułkownikiem pragnącym "wyrąbać" drzewo był do bani... Ale ogólnie film ok - można obejrzeć...
Osłony pod silnik AR 147/156/GT/Crosswagon/159/Brera
http://www.forum.alfaholicy.org/foru...159_brera.html
NAJLEPSZY MOTYW FILMU...na samym poczatku jak wychodza z tych kapsul w stanie niewazkosci(to jesli chodzi o 3D!!!)MASAKRA!!!hehehe
generalnie filmik godny polecenia!!!chociaz wiecej scenek pod 3d bylo chyba w glupich "krwawych walentynkach"...ALE TU ZA TO DOBRY SCENARIUSZ...CALY SWIAT...FLORA...FAUNA...NO SUPER!!!
chociaz jak obejrzalbym ten filmik na kompie to pewno moje odczucia bylyby troche mniej optymistyczne!!!
ALE BYLEM W KINIE I WYSTAWIAM MU 5 Z PLUSEM!!!pozdrooo
Widzę ,że u kolegi też błędnik szalał na początku filmu,to jest związane z adaptacją oczu do innego widzenia . A film ?? Ja uwielbiam kino SF , zwłaszcza w wydaniu Camerona więc wszystko co on robi jest dla mnie z najwyższej półki . Siedziałem w kinie
oniemiały(jak większość widzów) na przemian uśmiechając sie ,pocąc no i momentami ciarki na plecach . Najfajniejszy komentarz dał mój syn : Avatar to połączenie ,,Tańczącego z Wilkami '' i ,,Pocahontas '' w scenerii fantasy
![]()
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

jak ktoś lubi s-f to polecam gorąco mi się strasznie podobał nawet nie wiem kiedy te dwie godziny z kawałkiem zleciały.
Skromne 1.8 ale 144 powody do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki