Bylem w kinie 3D przed swietami, potem po swietach i jeszcze raz pojde. Jak dla mnie cudo dekady. Przepiekny swiat i muzka, scenariusz juz powtarzany ( ale taki uwielbiam ). Bylem ze znajomymi, kazdy wychodzil wniebowzietyJeden zachwyca sie Moulin Rouge, ja zachwycam sie tym filmem
Jak dla mnie 10/10.
Pozdr.
Była Alfa 156 2.4 JTD 10V 185 KM
Jest Alfa 166 3.0 Super + LPG
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
A ja wybieram się do Imax 3d w Katowicach. Nie byłem jeszcze nigdy w tym kinie. Jakie miejsca najlepiej wybrać. Z drugiej strony i tak na chwilą obecna nie ma wyboru. Czy w drugim rzędzie idzie oglądać. Czy okulary się dostaje, czy 3d jest samo z siebie?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Byłem - na 2D, bo na 3D jestem ślepy - i pozostaje mi powiedzieć tylko tyle: cudo. Wszyscy fani SF powinni to odbierać jako pozycję obowiązkową, a pozostałym film bez wątpienia się spodoba - naprawdę miły dla oka i ucha, choć przewidywalny, to ciekawy. Ponoć w 3D jeszcze lepszy, ale mi nie dane. Polecam, pozdrawiam![]()
u nas okulary są takie że można je na zwykłe nałożyć, że nawet ludzie z wadą wzroku mogą oglądać
co do rezerwacji to przynajmniej u nas najlepiej rezerwować z tygodniowym wyprzedzeniem, bo bilety na 2D dosłownie się rozchodzą jak świeże bułeczki!!!!
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Rzmudzior masz to samo co ja. 3D w moim polu widzenia nie istnieje. szkoda mi isc na seans trojwymiarowy bo i tak nic nie bede widziala...a tylko latajace cos po ekranie ktore efektu nie czyni. w kinie nie bylam...ale wersja na dvd obowiazkowo znajdzie sie wsrod moich perelek![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
a jaką macie rozbieżność? Też zastanawiam się czy iść ale też mam wadę wzroku, w prawym -1,25 w lewym ok. -1,5 albo -1,75. Nadaje się?![]()
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
Ja mam +0.7 i -2.0 soczewki cylindryczne, wada mieszana...
W okularach idziesz i luz![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki