Avatar jeszcze nie jest taki zły.Przyjemnie sie ogląda.Niedawno leciał w tvn Jądro Ziemi.To dopiero jest kicha.
Sorki, że tym razem ja odkopuje temat, ale wcześniej na niego nie trafiłem.
Film Avatar 3d jest najgorszym i najnudniejszym filmem na jakim zdarzyło mi się być w kinie.
Naprawdę mocno zastanawiałem się po godzinie oglądania filmu, czy nie wyjść z kina. Moja żona miała podobne odczucia.
Naprawdę podziwiam osoby, które uważają ten film za szczyt możliwości kina..
Do tego cena biletu 33pln.. To były najgorzej wydane pieniądze zeszłej zimy..
Sama technologia 3d na tą chwilę jest tak bardzo niedopracowana, że ja szybko nie dam się nabrać na wizytę w kinie 3d.
To tyle mojego żalenia się.
Chcecie zobaczyć fajny film, to oglądnijcie sobie francuska komedię "Jeszcze dalej niż północ". Film przeszedł w naszych kinach gdzieś bokiem, ja na niego trafiłem przypadkiem, ale na szczęście go trafiłem. Niedawno kupiłem sobie DVD z tym filmem. Rewelacja bez wielkiej kasy i szumu medialnego..
Brawo Rigobertsą jeszcze ludzie z jakimś smakiem i wyobraźnią
![]()
Mi podobały się zarówno amerykańska bajeczka s-f, jak i rozkosznie po prostu niehollywoodzki "Jeszcze dalej niż północ" :-)
Przemek_Docent
WRX
Ja nie bylem i napewno nie pojde.nawet nie bede tego badziewia ogladal na kompie czy dvd. Poprostu nie lubie kiczu.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki