ok, obejrzyjcie ten film z serii making of i powiedźcie że Cameron nic nie robił...
http://www.filmweb.pl/WIDEO+Dowiedz+...,News,id=57560
ok, obejrzyjcie ten film z serii making of i powiedźcie że Cameron nic nie robił...
http://www.filmweb.pl/WIDEO+Dowiedz+...,News,id=57560
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Szkoda czasu i pieniędzy na ten film
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
Przecież ten film to reklamówka, coś jak kolejny trailer.
Takie filmiki "making of..." robi się teraz praktycznie dla każdego filmu.
Marny jest ten film. Komecha
Obejrzałem! Film jest świetny! Kiedy ten inwalida przemienia się w niebieskiego stwora i dowiaduje się jaka jest misja - już wiadomo, że pod koniec filmu przejdzie na stronę niebieskich. Kiedy spotyka niebieską laskę wiadomo, że coś będzie. Nie przewidziałem tylko seksu niebieskich stworów, które mają kości z włókna węglowego. Po co faceci noszą gorsety? W ich włosach płynie prąd? Dlaczego łączą się kablem? Nie mogą przez Wi-Fi? Najbardziej poruszył mnie finał - tyle strzałów to nawet w Matrixie nie było! A scena, w której robot wyciąga z kieszeni kosę - mistrzostwo świata!! Kto to wymysłił?!?!?!?
Nie przewidziałem też końcówki, myślałem, że ludzie i niebiescy zaczną żyć w zgodzie, ale widocznie Amerykanie chcieli sobie poprawić humory i dać Indianom taki rewanżyk za zniszczenie ich kultury
No i oczywiście przemyślenia po filmie: jakim cudem istoty doskonalsze od ludzi nie potrafiły stworzyć bardziej zaawansowanej cywilizacji, czy zająć się nauką? Czingis Hana mogli na nich wysłać, a nie komandosa, którego tygrys drapnął.
A na poważnie - tak dennej komedii to ja jeszcze nigdy nie widziałem. To nie jest film dla dzieci, bo za dużo tam przemocy. Jakby nie to to pewnie puszczaliby to w częściach na dobranocke.
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. Chcecie to sobie oglądajcie, ja Wam nie bronię.![]()
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Spokojnie zapewne kolejne części (najbidniej 2) już wkrótce.. $$$
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem. Najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP!
Właśnie mija pół roku jak obejrzałem ,,Avatara'' w kinie 3D
tutaj moje wrażenia ze stycznia na gorąco po premierze :[film] A V A T A R
Teraz obejrzałem ten film po raz drugi ,tym razem w domu na Blue-ray i powiem szczerze,że mimo pełnej rozdzielczości ,pieknych kolorów i surroundu wynudziłem się straszliwie. Mam wrażenie ,że ten film może się obronić tylko w 3D .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
też mam Avatara w HD i to nie to samo co kino niestety. ale na tym polegał cały pic, że film został stworzony po to by można było go obejrzeć w 3D![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Fajna bajeczka.Efekty świetne ,fabuła banalna.Ogólnie można obejrzeć ale ochów raczej nie ma.
Ostatnio edytowane przez piotriix ; 20-05-2010 o 10:28
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6v12 lpg -była
156 V6v24 lpg-była
147 2.0TS Selespeed lpg.-jest
166 2.0 V6 TB -LPG-jest
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki