Ogólnie nie jest źle, spodziewałem się że będzie gorzej. Trzeba docenić to że napisali o nas. będzie jakaś pamiątka.
W mojej 145 nie wiedziałem co to rdza. Nagminnie rdzewieją chyba te po konkretnych dzwonach
Pingwin masz chyba problemy z czytaniem albo mam zdolność do wysyłania wiadomości podprogowo...
Sam napisałeś że to twój "kumpel" a ja chciałem wiedzieć czy ktoś go zna i czy faktycznie ma pojęcie.
Bo równie dobrze mógł to być "pan Kazio" od wkręcania żarówek w redakcji AŚ z podpisem
"spec od Alf".
A ty mi przyklejasz jakieś szyderstwa.
Skoro PANA Seligę znają nie tylko "kumple" to ja się bardzo cieszę i nie ma więcej tematu. Rzeczowa odpowiedź by wystarczyła.
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem. Najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP!
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowę. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" Jeremy Clarkson
Jeden z najlepszych niezależnych warsztatów z okolic Warszawy specjalizujący się w Alfach ,Lanciach i Fiatach .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 MTM (2009 - ....
Lewostronnym powolnojeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
Witam,
po zakupie tygodnika Auto Świat, numeru z poradnikiem eksploatacyjnym Alfa Romeo postanowiłem zeskanować właśnie tę jego część![]()
Zapraszam do lektury
PROSIMY NIE WRZUCAĆ SKANÓW!! /moderator
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 16-02-2010 o 14:47
A kupiłem kupiłem i stwierdzam, że napisali to co wiedza wszyscy,
te poradniki to raczej dla nowicjuszy.
Szału nie ma....
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Zgodzę się, że szału nie ma, ale jest to na pewno przydatna sprawa dla osób rozważających zakup Alfy
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki