Było nie raz, jest dość obszerny wątek o tym. Poza tym skany w pierwszym poście raczej na pewno naruszaja prawo autorskie a więc dziwię się administracji że jeszcze wiszą na forum.
Było nie raz, jest dość obszerny wątek o tym. Poza tym skany w pierwszym poście raczej na pewno naruszaja prawo autorskie a więc dziwię się administracji że jeszcze wiszą na forum.
Co tam naruszają, są i tak prawie nieczytelne...
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Zgadzam się z kolegami, też kupiłem i jest tam mnóstwo ogólników i nic konkretnego.![]()
Gryby miało być konkretnie, to musieli by do gazety dołożyć czterotomową encyklopedie![]()
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
poradnik jest zbyt ogólny ale raczej życzliwy i w miarę obiektywny. To już coś. A kolega od skanowania coś więcej doda od siebie?
Już wcześniej nadmieniłem, że jest to na pewno przydatna lektura dla osób chcących zakupić Alfę, nadmieniono tam po kilka wad danych modeli, zwrócono uwagę na słabe punkty. Odniosłem wrażenie obiektywizmu, co jest dość trudne w przypadku samochodów tejże marki, gdyż albo się ją kocha tak jak My wszyscy tu zgromadzeni, albo nienawidzi wytykając awaryjność, co w większość jest wyssane z palca, bo jak wiemy psują się wszystkie samochody, taka to przypadłość rzeczy martwych. Kolega Saroo napisał że, wątek informacyjno recenzujący artykuł już był, ja tylko pozwoliłem sobie założyć nowy temat, aby osoby które nie dały rady zakupić AŚ mogły się z nim zapoznać.
I tak wieje z tego fuszerą, poza tym nie ma Gtv - także nic interesującego :]
Jest tam parę rzeczy z którymi bym się nie zgodził np. w 166 to ceny zamienników zawieszenia. Ale i tak bym nie przeoczył numeru z Alfa Romeo![]()
Sprzedam jedno sezonowe opony + felgi stalowe ==> http://www.forum.alfaholicy.org/czes...166_5x108.html
Dla nie do końca doświadczonych użytkowników też się przyda.Np często na forum pada pytanie o minimalną grubość tarcz hamulcowych. A tam to jest.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki