Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
ViP Romeo

Napisał
Alfista92 
a
33, a
75...
Pewnie nawet nie wiedzą, że takie istnieją

Co niektóre ASO też wolą nie wiedzieć o ich istnieniu.
-

i jak zwykle napiszą o wahaczach i wariatorach, o tym że olej litrami piją i codziennych kłopotach z elektroniką. Był już taki poradnik ale na 2 strony, ale zobaczymy co nam zaoferują
Redaktor Romeo

Napisał
cin_ek 
i jak zwykle napiszą o wahaczach i wariatorach, o tym że
olej litrami piją i codziennych kłopotach z elektroniką. Był już taki poradnik ale na 2 strony, ale zobaczymy co nam zaoferują
A co mają innego napisać?
Użytkownik Ogier

Napisał
Norrnow 
a
GT , zapominają o pieknej wloszce
pewnie będzie jako wersja 147
nigdy nie miałem niemieckiego samochodu - i nie żałuję...

że wystarczy zadbać o klika rzeczy i będzie miodzio i że nowe modele już się tak nie sypia a utrzymanie nie jest na poziomie budowy domu
Redaktor Romeo

Napisał
cin_ek 
że wystarczy zadbać o klika rzeczy i będzie miodzio i że nowe modele już się tak nie sypia a utrzymanie nie jest na poziomie budowy domu
Ale tak w zasadzie jest z każdym samochodem. Sęk w tym że o jedne jest zadbać łatwiej a o inne trudniej. Przecież zaniedbany VW też się będzie sypał jak worek piasku.

w poprzednim nie zaprzeczali o legendzie Alfa=złom ciągle narzekali, że drogie części, że pierw znajdź mechanika potem auto itp jak mają znowu takie bzdety sadzić to niech sobie to darują i dalej wychwalają niemiecką myśl techniczną

Napisał
cin_ek 
w poprzednim nie zaprzeczali o legendzie Alfa=złom ciągle narzekali, że drogie
części, że pierw znajdź
mechanika potem auto itp jak mają znowu takie bzdety sadzić to niech sobie to darują i dalej wychwalają niemiecką myśl techniczną
Jakbyś miał Alfę 5 lat temu to wiedziałbyś, że wtedy tak było... Jak kupowałem to na każdym forum mi tak radzili
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?

Redaktor Romeo

Napisał
cin_ek 
w poprzednim nie zaprzeczali o legendzie Alfa=złom ciągle narzekali, że drogie
części, że pierw znajdź
mechanika potem auto itp jak mają znowu takie bzdety sadzić to niech sobie to darują i dalej wychwalają niemiecką myśl techniczną
I niech sądzą dalej. Mnie to na rękę. I nie spodziewał bym się gwałtownej metamorfozy.
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
poradnik eksploatacyjny fiat
, poradnik eksploatacyjny alfa romeo
, auto świat poradnik eksploatacyjny fiat pdf
, auto świat poradnik eksploatacyjny alfa romeo
, poradnik eksploatacyjny 11
, poradnik
, poradnik eksploatacyjny peb
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia