Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.

powinien wyjść poradnik z Top Gear, "jak w pełni wykorzystać atuty Alfy"
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
-
-
-
Użytkownik Alfa i Omega

Niemcy Niemcy ponad wszystko hehehe.......
Użytkownik Alfa i Omega

Napisał
Ducrider 
Niemcy Niemcy ponad wszystko hehehe.......
Deutschland Deutschland über alles... hahaha
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja

---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

Niech będzie jak jest. Niech się onanizują volkswagenami. Niech noszą głowy wysoko. Co nas to obchodzi. Po co nam masówka, wypasiona w prasie, od razu zacznie się krojenie na częsci, jumanie, kombinacje, goście z daszkami do tyłu za kierownicami.
Po co nam lepsza prasa? Ostatnio chyba własnie w Auto Swiecie albo w motorze, nie rozrozniam tych badziewi, była nad wyraz dobra recezja 166, jako dobrej alternatywy dla nudnych maszyn niemieckich. I dostała 4 i pół gwiazdki, tekst też był OK.
Dla mnie to było za dobre. Jak zajeżdzamy na parking, to nas na nim widać i niech tak zostanie. Niech zostanie kontrowersyjna opinia.
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?

Użytkownik Romeo

Napisał
Pingwin 
Po co nam lepsza prasa? Ostatnio chyba własnie w Auto Swiecie albo w motorze, nie rozrozniam tych badziewi, była nad wyraz dobra recezja
166, jako dobrej alternatywy dla nudnych maszyn niemieckich. I dostała 4 i pół gwiazdki, tekst też był OK.
IMO obiektywniejsze testy są w motorze - jakby nie patrzeć, to stary polski motor, a auto świat, to klon niemieckiego auto bilda. Tak samo porady praktyczne - przewagą auto świata są... obrazki
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda Alfa Romeo 145 1.4 TS 2000r -
moja Funia 
Użytkownik Romeo

Napisał
Rzmudzior 
IMO obiektywniejsze testy są w motorze - jakby nie patrzeć, to stary polski motor, a auto świat, to klon niemieckiego auto bilda. Tak samo porady praktyczne - przewagą auto świata są... obrazki

Motor i Auto Świat wymieniają się artykułami. Co w jednym tygodniu jest w motorze, a nie ma w AŚ, to za tydzień jest w AŚ i na odwrót.
Ja polecam natomiast Auto Świat Poradnik - miesięcznik za 2,90, a naprawdę jest sporo ciekawych informacji.
Pozdrawiam.
- Rafał
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
poradnik eksploatacyjny fiat
, poradnik eksploatacyjny alfa romeo
, auto świat poradnik eksploatacyjny fiat pdf
, auto świat poradnik eksploatacyjny alfa romeo
, poradnik eksploatacyjny 11
, poradnik
, poradnik eksploatacyjny peb
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia