Kurczę, wszystko ładnie, pięknie, ale w tym dodatku brakuje mi opisu GT...![]()
Piratem nie jestem! (chyba że drogowym ;P )Skan zrobiony na kompie z legalnym oprogramowaniem. posiadam troszkę skanów z artykułami z alfa ale widze ze nie ma sensu udostępniać i byc uważanym za pirata. A swoja droga chyba każdy kto ma alfe ma te głupie 2,80 na gazetę...
Przepraszam autorów poradnika, chciałem dla osób nie mogących kupić i przebywających poza granicami Pl pokazać. Poradnik nabyłem w sposób legalny, kupując gazetę w kiosku.
Ostatnio edytowane przez rocco ; 08-02-2010 o 18:17 Powód: usunięcie linku
Kurczę, wszystko ładnie, pięknie, ale w tym dodatku brakuje mi opisu GT...![]()
Dopadł mnie wirus Alfagrypy, nosicielem okazał się ten test:
http://www.autogaleria.pl/auto_test/...ctive,397.html
już piraci.... Co za kraj...pismo ukazało się dziś a już w necie pirat Rocco udostępnia tekst....
Ja kupiłem, bo jestem uczciwym człowiekiem i nie okradam firm z zysku. Teksty są OK, zadziwiająco obiektywne. Dokładnie nie czytałem z braku czasu ale nadrobię to![]()
No ja przecież wiem, że numer jak co tydzień będzie na torrentach, ale szanujący sie Alfoholik mógłby się poświęcić i kupić na pamiątkę, już choćby dlatego, że jest tam wydrukowany link do Waszego forum. No nie mam racji?
pzdr
Tomasz Sadowski AS
ps. przyciśnijcie jeśli to możliwe głosowanie. będziemy rozszerzać krąg finalistów do 10tki i chętnie bym was wśród zobaczył.
zawsze mozna poczekac
az ten nr bedzie do przeczytania na stronie auto-swiatu
Ostatnio edytowane przez kt0sfajny ; 08-02-2010 o 16:01
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
A ja sie ucieszyłem że babka w sklepie skasowała mnie 2,30(tak jej na kasie wyświetliło)
I proszę o nie wrzucanie skanów. Jak widać AŚ lubi z nami współpracować i mam nadzieję że na długo tak pozostanie.
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
A ja pomimo tego że widziałem skany z rana (cóż ciekawsto to jedna z moich wad), kupiłem sobie właśnie ten numer AŚ w drodze z pracyi nie żałuję wydanych niecałych 3 złociszy
Polecam.
Była: 145 - 1,3 Boxer, 1996r
Jest: 156 - 1,9 JTD SW, 2002r
ech... a o Gtv to już nikt nie pamiętaale i tak kupię!
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
I znowu napisali, że Alfy się psująŻart.
Patrząc na 145 jest napisane obiektywnie, to poradnik więc nie można pisać, że wydech nie rdzewieje jak rdzewiejeU mnie po 8 latach nie przegnił on na wylot, ale były już dosyć pokaźne ogniska korozji.
Dziękujemy za zamieszczenie adresu Alfaholików.![]()
Każdy kibic... sory, każdy KIBOL to bandyta - ZAMKNĄĆ stadiony
Każdy internauta... sory, każdy LICEALISTA to idiota - ZAMKNĄĆ internet
Kto steruje wszystkimi grupami?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki