Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.

Napisał
Tuti 
Pierwsze słyszę o korbkach w
145 :O Wiadomo w jakim kraju ona została kupiona jako nowa? Mówisz o szybach? Bo, że w lusterkach były korbki to wiedziałem...
z polskiego salonu. bez el. szyb, el. lusterek, bez szyberdachu czy klimy, bez otwierania bagażnika ze środka. totalny golas
96 rok
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
-
-
Użytkownik Pirat drogowy

To trzeba byc naprawde desperatem zeby kupic takiego golasa.
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
Użytkownik Pirat drogowy

Napisał
r0bertos 
Ehh te niemieckie gazetki ... Jakos nie zauwazylem zeby podloga mi rzdewiala chodz auto ma 15lat
145/6 rdzewieje. Dobre. może jeden egzemplarz na 50 a nie nagminnie jak to napisano...
Życzyłbym sobie, żeby takie poradniki pisała osoba która przynajmniej kiedyś jechała danym samochodem (juz nie mówię, że najlepiej gdyby był to wieloletni uzytkownik) a nie tylko o nim gdzieś słyszała/czytała.
Bo czasem wygląda to jak wywody księdza o ojcostwie...
___Z Ziemi Włoskiej do Polski___

Użytkownik Romeo

Napisał
Pingwin 
eeee...jest niezły. Czego sie w sumie spodziewałeś? Opinie są wyważone, mój kumpel Tomek Seliga jest tam ekspertem

Podoba mi się

)
No właśnie - skąd tam się wziął "nasz" ekspert ??
Ktoś go zna z czegoś dobrego, poza tym że jest "kumplem" Pingwina ??
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg zabija kotka.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem. Najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP!
Użytkownik Alfa i Omega

Nie wiedziałem też że w Alfie 166 silnik 2.0 V6 TB miał 24 zawory
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja

---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

Napisał
redek83 
No właśnie - skąd tam się wziął "nasz" ekspert ??
Ktoś go zna z czegoś dobrego, poza tym że jest "kumplem" Pingwina ??
ten facet od chyba 10 lat prowadzi duzy warsztat pod Warszawą i specjalizuje sie w naprawach i serwisach alf romeo. Stąd się wziął nasz ekspert. Będziesz w okolicy, w Lesznowoli, koło Piaseczna, zajrzyj do niego. Przestaniesz szydzić.
Użytkownik Maniak resoraków

Pingwin ma rację - ten Pan co i rusz jest cytowany przez AŚ a jego opinie są wyważone i pochlebne dla włoskich aut, co w naszym pięknym kraju takie powszechne nie jest. Po co szydzić ?
-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
poradnik eksploatacyjny fiat
, poradnik eksploatacyjny alfa romeo
, auto świat poradnik eksploatacyjny fiat pdf
, auto świat poradnik eksploatacyjny alfa romeo
, poradnik eksploatacyjny 11
, poradnik
, poradnik eksploatacyjny peb
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia