Teraz zainstalowałem aktualizacje systemu (win XP HE orginał) i wyskakuje mi teraz już taki błąd:
403 Forbidden
You don't have permission to access /search.php on this server.
mam problem z stronami internetowymi, a mianowicie zaczęło się od tego że wykryłem na kompie jakieś gó***o typu adware, spyware, itp. I teraz jak wpisuje strony w google (mam firefoxa i Internet explorer), to wyskakuje mi błąd: połączenie zostało zresetowane.
# Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
# Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
# Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
a pod spodem w małym pasku pisze cos takiego:
oczekiwanie na tripelexfeet.com - chociaż wpisuje inną strone
Dodam, że korzysztam z neostrady i internet mi działa, bo jak wpisze nazwe strony w wyszukiwarce to mi ją otworzy, natomiast z googla ani rusz.
Próbowałem już wyłączyc strażaka i nic, całkowicie wyłączałem zapore i też nic.
Czy znacie jakies programy, którymi moge kompleksowo przeskanowac kompa?
Teraz zainstalowałem aktualizacje systemu (win XP HE orginał) i wyskakuje mi teraz już taki błąd:
403 Forbidden
You don't have permission to access /search.php on this server.

Zacznij od Spybot i Ad-aware - jeśli to faktycznie jakieś choróbsko złapałeś
Zawsze kiedy piszesz głupie posty komuś psuje się Alfa.
STOP! Ciotom drogowym STOP!
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
Witajcie,
po kilku dniach walki udało mi się postawic kompa na nogi. Teraz działa jak należy.
Przeszukałem kompa najróżniejszymi programami, ale żaden nie znalazł tego badziewia BACKDOOR coś tam jeszcze, tylko nowy DR. WEB.
A używałem kilku tych programów m.in. Spybot. Ad-aware. AVG. Arca-Vir. i jeszcze jakieś inne, ale nazwy już nie pamiętam.

To komunikat serwerowy raczej, czyli nie zależny od Twojego komputera
Ale na tych backdoorach, trojanach i avastach to ja się nie znam - omijam szerokim łukiem![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki