Peel P50
Proponuję zabawę w zgadywanie jaki to samochód. Jak by to miało wyglądać:
Ktoś wstawia zdjęcie jakiegoś samochodu lub części samochodu zawierającej i charakterystyczne elementy, ktoś zgaduje i wrzuca swoją fotkę (wrzuca fotkę tylko jak jest pewien jeśli nie to czeka na potwierdzenie przez autora fotki)
Ja pozwolę sobie zacząć:
tylko korzystajcie z np. imageshack.us czy fotka.pl itp. żeby nie obciążać serwera alfaholików
/bobryt
Ostatnio edytowane przez Sparco123 ; 23-02-2010 o 22:09
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
Peel P50
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
W jakim kraju było robione te zdjęcie ?? Jeśli we francji to tam pełno takich mikro-wynalazków. Jeden taki nawet jest u mnie w mieścinie .
Alfa Romeo-per SEMPRE
oczywiście Peel P50,
Jagiel twoja kolej
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
"Na trzy cztery składamy litery. Litery w wyrazy, które we frazy a. Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy. Giną bez wieści. Do formy wkładam treści. I jeśli się już nie mieści. Ustami łomotam, wyrazami miotam w locie. Tnę je na części. Stary, ty mi tutaj nie tutaj. Rymem rzucaj. Piorunująca akcja. Melodeklamacja. Składaj albo spadaj. Rób coś a nie gadaj. Nie pierdol trzy po trzy. Kto tu jest najlepszy?"
To chyba z Rosji?? Jakiś Gaz??
Takim wozidełkiem jeździł J.Clarkson w budynku BBC w jednym z odcinków Top Gearjak on tam wlazl to ja nie wiem
![]()
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
już wiem
pobleda sport
chyba??
Tak, Pobieda Sport - prototyp na bazie M-20.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki