Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Qki
    Qki jest nieaktywny
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamosc, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4JTD M-Jet 20V
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    44 d 16 h 15 m

Domyślnie

To co Belfer sądzisz o tym środku przezemnie podanym, albo o Sonaxie?

Albo powiedz co najlepiej stosować, nie musi być całkiem tanie jak ma być dobre, żebym tylko widział, że po zastosowaniu skóra "odetchnęła" a nie posmarowałem i to wszystko, jak było tak jest..

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Moderator Romeo Pokaż na mapie Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    156 SW 1,9 05' i 2.5 V6 00'
    Czas spędzony na forum
    25 d 3 h 15 m

Domyślnie

Ja używam środków, które dostaję z Włoch z garbarni, więc Wam ich nie poradzę, bo nie są raczej dostępne na rynku. To co podałeś to bardzo dobre alternatywy do profesjonalnej chemii lub środków organicznych, używanych do konserwacji i czyszczenia skóry. Najlepiej jest skórę przed napuszczeniem dobrze odczyścić (wsiąka w nią pot, kurz itd) a potem gdy już jest sucha napuścić środkami, które ją nawilżą (skóra sucha szybko twardniej i pęka) i impregnują.
    Natomiast jeśli zastosujesz to, co pokazałeś przedtem i teraz na pewno nie będzie to zły manewr, bo te rzeczy są niejako produktami z górnej półki, dostępnymi w powszechnym handlu.
    Ostatnio edytowane przez Belfer ; 11-03-2010 o 14:56
    Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.

Qki
    Qki jest nieaktywny
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamosc, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4JTD M-Jet 20V
    Czas spędzony na forum
    44 d 16 h 15 m

Domyślnie

Nie wiem w sumie czy z górnej półki, albo tam gdzie ja szukałem nie ma, albo ogólnie ciężko dostępne są środki do pielęgnacji skór.. Ja nie mogę znaleźć dużego wyboru. Kiedyś ucieszyłem się że znalazłem Sonaxa, wydawał mi się dużo bardziej profesjonalnym środkiem od Plaka - którego używałem na początku. Teraz zobaczyłem na półce sklepowej tego Turtle Waxa do skór i go testuję, zobaczymy.. Skóry mam w bardzo dobrej kondycji, wręcz "nówka" jak mi każdy mówi i dlatego śpieszę się żeby znaleźć środek który da im tą świeżość na długo..

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

turtle wax leather cleaner & conditioner

turtle wax platinum opinie

platinum auto chodzież opinie

turtle wax platinum leather cleaner & conditionerTurtle Wax do skóryleather cleaner turtle wax platinumturtle wax leather cleaner conditionerturtle wax leather & cleaner forumturtle wax leather cleaner&conditionerplatinum chodzież opiniaturtle wax leather cleaner&conditioner opinieturtle wax cleaner do skóry forum

Zakładki

Uprawnienia