Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar majster
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    156sw 1.9jtd 116 PSów
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    40 d 22 h 33 m

Domyślnie

ta strona to wiem jak wygląda, tylko nie moge jej otworzyc jak podłącze sam router, bez modemu.

---------- Post dodany o godzinie 20:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:10 ----------

melduje iż udało mi sie zainstalowac ten router z pominieciem modemu z neo. Teraz chodzi przez kabel ethernet, ale jak zrobic aby połączył sie przez wi-fi?

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Swimsuit Jigsaw Collection Champion Super ball Champion jumperBoy Champion Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx
    Czas spędzony na forum
    24 d 3 m

Domyślnie

Cytat Napisał majster Zobacz post
    ta strona to wiem jak wygląda, tylko nie moge jej otworzyc jak podłącze sam router, bez modemu.

---------- Post dodany o godzinie 20:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:10 ----------

melduje iż udało mi sie zainstalowac ten router z pominieciem modemu z neo. Teraz chodzi przez kabel ethernet, ale jak zrobic aby połączył sie przez wi-fi?
    Sprawdz czy masz wlaczone w routerze jakies szyfrowanie. Jeśli tak być moze musisz wpisać adres MAC routera aby ten "zezwolił" na połączenie. Powinienes miec w komputerze jakis program do karty sieciowej, tam musisz w ustawieniach pogrzebać.

Użytkownik Romeo Avatar majster
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    156sw 1.9jtd 116 PSów
    Czas spędzony na forum
    40 d 22 h 33 m

Domyślnie

czy ktoś może mi wytłumaczyc jak zainstalowac ten router, tak aby mi neostrada działała bez modemu? Tak krok po kroku, bo nie umiem tego zrobic. Jak wejsc w ustawienia, co ustawic, aby tn router ruszył. Wczoraj już to miałem, a dzis znów nie.

Jest jeszcze inna opcja, wziąsc od neostrady router za 99zeta i podłączyc go bez problemów, bo z tym non stop jakies problemy.

Zostane chyba przy tym, bo teraz działa - problem leżał w kablu Ethernet, bo był w jednym miejscu nacięty (a kupiłem go nowy w sklepie k***a), wymieniłem na inny i działa, ale teraz musze dokupic jeszcze jeden do laptopa.
    Ostatnio edytowane przez majster ; 11-03-2010 o 17:26

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

włącz przełączanie komunikacji bezprzewodowej

jak załatwić internet do laptopa

mam internet w laptop play chce go podlaczyc do routermam internet radiowy i chciałbym go mieć w laptopiejak zrobic zeby miec internet bezprzewodowy w laptopiejak w laptopach złapać internetjak połaczyć internet z laptopa do stacjonarnegomam laptopa i chcem mieć internet w całym domujak podłączyc internet radiowy do 2 komputerów forumjak złapać internet w laptopieczy można podłączyć internet stacjonarny z komputera do laptopajak zalatwic internet mobilny na laptopaiplus internet do laptopaczy moge modem od neostrady podłączyć do laptopa podłączenie neostrady do laptopa przez wyszukiwarke ztejak podłączyć internet z pc do laptopa przez ethernetjak uruchomić internet z plusa w laptopie przez wifijak podłączyc internet z neostrady do notebooka modemiplus przez telefon na laptopajak podlaczyc internet domowy modem do notebookamam modem stacjonarny do komputera jak podłączyć mobilny laptoppodłączenie komputera stacjonarnego i laptopa internetiplus jak podłączyć do laptopajak podlaczyc bezprzewodowo ruter td-w8901g do stacjonarnego kompajak lapac interent z komputera stacjonarnego na laptopa przez wifi

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia