100 lat marki, 60 lat F1, rodowód wywodzący się w prostej linii od AR... To chyba wystarczające argumenty by na bolidach F! Ferrari znalazło się logo
AR?
Ferrari contacts - Ferrari addresses and phone numbers
Piszmy do nich takie pismo, może poskutkuje?
Dear Ferrari,
I'm writing to you as Alfa Romeo enthusiast. I believe that this year is a special one due to to Alfa's centenary and F1's 60 years.
Since Alfa Romeo was the first F1 champion as well as Enzo Ferrari's first team, it would be a nice to give some tribute to the company that is one of the most important in the legacy of Italian motor sports history.
Enzo has always been very respectful to Alfa and I think he would definitely not mind putting Alfa's logo on this season's cars that take part in the F1 competition.
Since Ferrari and Alfa Romeo are part of the Fiat group (which logo is placed on Ferrari cars) I think it would be quite natural to show that Alfa Romeo is supporting the team as well.
I believe Ferrari will regain the title this year and that all Alfa Romeo fans all over the World could feel that their favourite cars manufacturer had part in the success of the Italian team.
I do hope to see Alfa's logo showing up in F1 again - even if it is just a small badge put on the red Ferrari car.
Best regards,
Imię i Nazwisko, alfaholics
e-mail: customercare@ferrari.com
Pomysł zaczerpnięty z forum AlfaClubu: FORUM Alfa Romeo Club Polska - klub fanów Alfy Romeo
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?

Wątpię żeby ta akcja się powiodła
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May
Im więcej maili do Ferrari tym większa szansa na powodzenie całej akcji![]()
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - ?

w takim razie akcję trzeba rozszerzyć na skalę międzynarodową![]()
"Alfa Romeo to wozy dla koneserów, nie pozerów - nie możesz się nazywać miłośnikiem motoryzacji dopóki nie kupisz Alfy"-James May

Z mojego maila też poszedł taki liścik, jeśli chodź jest mała nadzieja że się uda to czemu nie dołożyć do tego swojego grosza![]()

Ja tez wysyłami myślę ze lepiej będzie gdy wszyscy w "Temat:" napiszemy to samo
ja proponuje: Alfa's logo on the red Ferrari F1 car
POZDRO![]()
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]

Musielibyście ich przekonać, że jak wstawią logo to dostaną pieniądze, bo te reklamy nie są jak naszywki na ubraniach![]()

ode mnie tez poszlo![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki