Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Avatar majster
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    156sw 02r.
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    48 d 11 h 46 m

Domyślnie Uaktualnienie windows xp

hej,

mam takie oto pytanko, czy jezeli zainstalowałem windowsa xp HE na kompie docelowym i go uaktualniłem przez internet (legalny), to czy jak go zainstalowałem również na laptopie (tymczasowo), i tam juz go nie zaaktywizuje, to czy np. po tych 30 dniach co mi sie tam wyswietla strace możliwosc jego ponownej aktywizacji, w przypadku ponownej instalacji na pierwszym komputerze (docelowym)?

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Iłowa
    Auto
    Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r
    Czas spędzony na forum
    10 d 21 h 6 m

Domyślnie

Pierwsze słyszę o takim czymś ale niech się wypowiedzą na wszelki wypadek inni
    "Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

Użytkownik Rowerzysta Avatar kojut
    Mieszka w
    Navan, Irlandia
    Auto
    S40 2.0 na razie
    Czas spędzony na forum
    21 m

Domyślnie

Nie nie stracisz. Możesz mieć aktywny tylko na jednym sprzęcie. Na laptopa możesz pobrać tzw. aktywator. Pozwoli on na korzystanie z windy dłużej niż 30 dni. Niestety nie będziesz mógł zaktualizować automatycznie bo wywali, że oprogramowanie jest pirackie.

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Iłowa
    Auto
    Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r
    Czas spędzony na forum
    10 d 21 h 6 m

Domyślnie

Ja mam na 2 komputerach jedną winde, na jednym aktualizowane na drugim nie. Trwa to już dłużej niż 30 dni (ok 2-3 miesięcy) z tym że na jednym i na drugim mam wyłączoną aktualizację. Nic złego się nie dzieje i nie ma komunikatów o "pirackiej wersji oprogramowania"
    "Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."

Użytkownik Romeo Avatar majster
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    156sw 02r.
    Czas spędzony na forum
    48 d 11 h 46 m

Domyślnie

chodzi mi dokladnie o aktywacje systemu windows - taka chmura sie wyswietla z kluczykami, jest tez to po kliknieciu w start na pasku zadań. Pisze mi, że zostało mi 30 dni do konca aktywacji systemu windows. mam legalny windows nainstalowany na kompie stacjonarnym i tak jest zaaktywowany, a teraz zainstalowałem go sobie na laptopa (ten sam) i nie wiem, czy w przyszłosci nie zablokuje mi sie ta funkcja - aktywacja systemu windows, jezeli teraz tego nie zrobie, choc jak pisze mam na stacjonarnym to zrobione.

mysle, że ktos to zrozumiał co napisałem i nie chodzi mi o aktualizacje automatyczne (te poprawki co sobie pobiera)

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

uaktualnienie windows xp

Zakładki

Uprawnienia