Strona 28 z 35 PierwszyPierwszy ... 181920212223242526272829303132333435 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 342
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar Pfourul
    Mieszka w
    Katowice, śląskie, Poland
    Auto
    156 2.5 V6 R(etarded)-System
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    38 d 18 h 40 m

Domyślnie

To jest były samochód jednego z naszych alfaholicków , nicka niestety nie pamiętam

>2000
    o.O

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Maru93
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo gt http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/56906-alfa_romeo_gt_1_9_jtd_150km.html
    Czas spędzony na forum
    4 d 19 h 39 m

Domyślnie

myślę, że spojler też odpowiedni docisk robi przy tych prędkościach co musi rozwijać właściciel ;D

Użytkownik Romeo Avatar krycho91
    Mieszka w
    Derewiczna / Radzyń Podlaski /Ursus
    Auto
    164 Super 2.0 8V, Maxima j30 3.0 V6
    Czas spędzony na forum
    26 d 8 h 34 m

Domyślnie

spoiler ma co dociskać, po rejestracji świadczy, że pojazd waży 480kg
    Renault 25 2.2 1986r.- była
    Renault 25 2.0 1991r.- była
    AR 164 T.Spark aktualnie

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Maru93
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo gt http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/56906-alfa_romeo_gt_1_9_jtd_150km.html
    Czas spędzony na forum
    4 d 19 h 39 m

Domyślnie

hah nawet nie zwróciłem uwagi szkoda że nie widziałem jak to na prostej idzie ;D

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar zaviaseq
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    156 1.6 TS '99
    Czas spędzony na forum
    27 d 42 m

Domyślnie

ahhhh pogrzebałem w zbiorach zdjęć i znalazłem Alfę, nawet z moim silnikiem na greckiej wyspie, gdzie byłem w tamtym roku
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kto co widział :)-dsc04815.jpg   Kto co widział :)-dsc04816.jpg   Kto co widział :)-dsc04817.jpg  
    ALFA - there is no better way to fly...

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Solo Alfa 156 SW 1.8 TS (CF3) Nero Fuoco 2001 :D
    Czas spędzony na forum
    9 d 5 h 12 m

Domyślnie

A ja dzis na odcinku 200m u mnie we wiosce widzialem 3 Cromy po lifcie, wszystkie brazowe, ale na 99% niepowiazane-2 staly w zupelnie roznych miejscach, 1 jechala + mialy rozne blachy. Uznalem to wydarzenie za na tyle nietypowe, zeby sie nim tu podzielic

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk

Użytkownik Romeo Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI
    Czas spędzony na forum
    8 d 7 m

Domyślnie

Kilka dni temu na A4 w Katowicach coś tam wyprzedzam lewym pasem widzę daleko coś szerokaśnego w lusterku. Zjechałem na swój pas, to coś było już bardzo blisko i poszło w długą. Ferrari, nie wiem jakie tylo tyle że czerwone ;-) i na włoskich blachach. Zagrzmiało silnikiem i znikło.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar maciejbydg_87
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Auto
    AR155 SPORT '95 1.8 8v [FL]
    Czas spędzony na forum
    4 d 16 h 10 m

Domyślnie

a ja dziś pod Bydgoszcza minełem Cięzarówkę do przewozu samochodów.... i miała tyle zabytków że pomimo mojego wprawnego oka wychwyciłem tylko 300 SL gullwing chciałem już zawracać ale mój mózg za wczasu przywołał mnie do porządku :/

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar drift-r
    Mieszka w
    STMI/Łódź/Szczecin (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001
    Czas spędzony na forum
    57 d 1 h 6 m

Domyślnie

Cytat Napisał krycho91 Zobacz post
    spoiler ma co dociskać, po rejestracji świadczy, że pojazd waży 480kg
    Pojazd ma PO 480KG na każde koło z tym dociskiem.

P.S. Ostatnio widziałem w Łodzi AR 156 służącą jako samochód ochrony. Chyba czarno żółta ale nie jestem pewien bo było to jakiś tydzień temu.
    Ostatnio edytowane przez drift-r ; 29-02-2012 o 19:28

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    WF
    Auto
    147 1.6 TS 105 KM '04
    Czas spędzony na forum
    13 d 13 h 42 m

Domyślnie

Biała 159 jako taksówka

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

r1 siara

rzeszów rolls royce

syrena sportscirocco zielonewoldzwagenlamborghini wnowym sączurolls royce siarawoldzwagen siroccovw sciroccolambo wojewodzkiegopiotr nagórski alfa romeorolls royce rzeszów r1 siarawojewódzki aventadorrolls royce r1 siaraaventador wojewodzkizielone siroccokto ma ferrari w nowym saczulamborghini aventador wojewodzkikoral royswojewodzki lamborolls royce rzeszówrolls royce w rzeszowiewojewodzki aventadorlambo wojewodzkisyrena sport sprzedamzielone audirolls royce rzeszów siarasyrena sport 2012kto ma zielone lamborghinir1 siara roys rejestracja rollsa siarapanamera w bydgoszczylamborghini w rzeszowiekogo ferrari w rzeszowie rzeszówsiara rzeszów rolls roycerzeszów rolls royce phantom r1 siarasls rzeszówrzeszów siara rollsrzeszów rollsrolls rzeszowlamborghini w rzeszowie forumpiotr nagórskilamborgini rzeszów kto makorala ferrariwoldzwagen scirocco zielonyr1 siara rolls roycerolls royce r1 siara kogokto ma rolsa w Rzeszowiekoral mercedes slsaudi zielonezielone lamborghini rzeszówcar audio media marktr1 siara kto toczy jest w nowym saczu ferrari 458 italiawojewodzki i jego lamborginirols royce w rzezowieczerwone ferrarikuba lambovw scirocco zielonephantom rzeszówsiararolls royce fantom rzeszów forumrolls royce r1 siara fantom rzeszów forumsiara rzeszówkuba i jego lamboWojewódzki lamborghini Aventador forumkuba i lambowielkie czarne auto rzeszów r1 siararzeszów siarakuba wojewodzki i jego lambovw siroccovolvo p1800 sprzedamrolls royce rzeszow kto jezdzigallardo spyder warszawa kto widzialwojewódzki i jego lamborginirzeszów siara kto tor1 siara rzeszówlamborghini rzeszówdom korala w nowym sączuroyce royce w rzeszowieferrari f430 spider wojewódzimoje lambo nie kosztuje 370 tys eurozielone sciroccovw scirocco viper green coderolls royce fantom r1 siara

Zakładki

Uprawnienia