To jest były samochód jednego z naszych alfaholicków, nicka niestety nie pamiętam
![]()

myślę, że spojler też odpowiedni docisk robi przy tych prędkościach co musi rozwijać właściciel ;D
spoiler ma co dociskać, po rejestracji świadczy, że pojazd waży 480kg![]()
Renault 25 2.2 1986r.- była
Renault 25 2.0 1991r.- była
AR 164 T.Spark aktualnie

hah nawet nie zwróciłem uwagi szkoda że nie widziałem jak to na prostej idzie ;D

ahhhh pogrzebałem w zbiorach zdjęć i znalazłem Alfę, nawet z moim silnikiem na greckiej wyspie, gdzie byłem w tamtym roku![]()
A ja dzis na odcinku 200m u mnie we wiosce widzialem 3 Cromy po lifcie, wszystkie brazowe, ale na 99% niepowiazane-2 staly w zupelnie roznych miejscach, 1 jechala + mialy rozne blachy. Uznalem to wydarzenie za na tyle nietypowe, zeby sie nim tu podzielic
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk

Kilka dni temu na A4 w Katowicach coś tam wyprzedzam lewym pasem widzę daleko coś szerokaśnego w lusterku. Zjechałem na swój pas, to coś było już bardzo blisko i poszło w długą. Ferrari, nie wiem jakie tylo tyle że czerwone ;-) i na włoskich blachach. Zagrzmiało silnikiem i znikło.
Pojazd ma PO 480KG na każde koło z tym dociskiem.
P.S. Ostatnio widziałem w Łodzi AR 156 służącą jako samochód ochrony. Chyba czarno żółta ale nie jestem pewien bo było to jakiś tydzień temu.
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 29-02-2012 o 19:28
Biała 159 jako taksówka![]()
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki