Czyli nie dość, że jest Alfaholikiem, to jeszcze podglądaczem...
Przyznajemy się koleżanki i koledzy(niektórzy już nieśmiało wątki pozakładali)
Wpisujemy autko i podstawowe dane, coby nie trzeba było Wikipedii od razu otwieraćJak ktoś ma fotki to bardzo mile widziane
Ja zacznę z grubej rury:
Lamborghini Miura SV, silnik V12, 3939 cc, 385 KM @ 7850 obrotów, 400 Nm @ 5750 rpm, 1245 kg, Vmax: 300 km/h
0-100 kmh : 6,5 sek. (Pirelli Cinturato nie były chyba tak dobre jak dziś
)
Wielkość produkcji: 150 sztuk
Fotki są tu:
http://picasaweb.google.com/dakoolk/Bella1
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 29-03-2010 o 23:13

Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/

Ktośfajny widział 8C
A ja jakieś stare Angliki, Lotus, MG, Rolls, nie wiem nawet jakie modele
![]()

Carrera Turbo:
Aston DB9 (moje marzenie)
Lambo Gallardo
360tka w barwach Martini. Swoją drogą świetna robota być takim przedstawicielem Martini, pojeździsz sobie 360 po mieście
Wszystkie foty ustrzelone w Katowicach.

To Martini też widziałem i to drugie teżAle dowodów nie mam, liczy się?
![]()
Hehe, przecież pisałem, że fotki opcjonalneAle zdjęcie Lambo Gallardo moim zdaniem super
Nie wymuskane przed drogim klubem, ale na zwykłym osiedlowym parkingu w "zacnym" towarzystwie". Muszę poszukać fotek, bo sobie przypomniałem, że tez widziałem niektóre te auta, które koledzy wymienili
Aston DB9 np. stał pod budynkiem mojej roboty na Świętokrzyskiej w Wawie. Widziałem też już chyba w grudniu Porshawke Panamere, ale też nie udało mi się zrobić fotek
![]()

Dakoolk, teraz pojechałeś z tym "osiedlowym" parkingiem
To jest centrum Katowic a za moimi plecami stoi 28 piętrowy biurowiec
Zdjęcie wygląda na nie tą dzielnicę bo na drugim planie jest część przedszkola takiego starego (jeszcze je upiększyli graffiti z gargamelem)
Zdjęcie tego co stoi za moimi plecami (ja pracuję na 16tym):
![]()
Ostatnio edytowane przez dakoolk ; 29-03-2010 o 23:32
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
Zakładki