Witam
Jestem zmuszony do zmiany konta osobistego. Obecnie posiadam konto w ING (Konto z Lwem Direct), ale opłaty za kartę debetowa wzrastają do 5 zł a ja nie zamierzam dawać im zarobić na mnie. Myślałem nad mBankiem ale nie ma wpłatomatu w moim mieście i nie miałbym jak wpłacać pieniądze na konto.
Zależy mi na tym żeby wszystkie przelewy były darmowe, prowadzenie konta darmowe, i wyplata z bankomatów tego banku i przynajmniej euronetu byly darmowe. A oplata za karte debetowa była niższa od tych 5 zł.
Co polecacie?
Alfa Romeo 155 1.7 TS "Nero"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD "Proteo Rosso"
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW "Alfa Rosso"
ja osobiście nie ma ale podobno allior bank jest podobno bardzo dobrym i tanim bankiem..może ktoś kto posiada tam konto będzie mógł się wypowiedzieć
Today we are living our future memories..

niestety tam opłata za karte wynosi tez 5 zł
w mbanku wszysko mam za darmo nie ma zadnych oplat za przelewy, prowadzenie konta czy karte.

tylko ze w moim miescie nie ma wplatomatu mbanku

no ale w aliorze jest 5zl za posiadanie karty
wybor prawdopodobnie padnie na multibank. oplata miesieczna za karte wynosi 1 zl![]()
Ostatnio edytowane przez r0bertos ; 19-04-2010 o 20:35

Może Inteligo ?
Zawsze kiedy piszesz głupie posty Bóg psuje czyjąś Alfę.
Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny.
STOP! Ciotom drogowym STOP! http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...e_moja_gt.html
ja mam w mbanku wszytsko free
mam tez w banku pocztowym moge wyplacac wplacac kase na kazdej poczcie itd
ale tez biora kolo 5 zl za karte wiec zrezygnowalem z karty
mozesz zalozyc w mbanku i w pocztowym (bez karty) i bedziesz wplacal kase na poczcie;d i przelewal sobie na mbank np;]
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki