OPT obejrzane. I ja sie pytam, dlaczego tylko 4 gwiazdki :?: :?: :?:
Dobrze ze matka dostal 5.
http://www.forum.alfaholicy.net/pomorze/
Bella 156 dostała tylko 4 bo Bryka Młodego Wieśniaka Tedego musi dostać 5 gwiazdek.A tak w sumie to się napokazywali na potęgę.Cycolina pieprzyła jakieś głupoty i na pokaz zostało kilka minut.Tak jak pisze Rosik - dobrze,że Matka dostała 5. :mrgreen:
Właśnie wróciliśmy z kina, bylismy na filmie KATYŃ i w tej chwili mogę napisać tylko tyle, każdy dorosły Polak powinien obejrzeć ten film.
Zapewne każdy z nas zna historię i wie jak to było, ale ten film przedstawia to w tak niesamowity sposób, że aż trudno wyrazić to słowami. Składa się na to, wszystko, sposób filmowania, ujęcia, muzyka ( muzyka jest niesamowita ).
Nie często zdarza mi się, że film wywiera na mnie takie wrażenie.
A ja na to nie pójdę.Szkoda czasu.Mam już dość historii i całej tej martyrologiiIle można żyć wojną,komuną i całą tą przeszłością.Może mnie wyklniecie,ale leżąc w szpitalu cały zeszły rok,troszkę podumałem,oczywiście wtedy jak byłem na TYM a nie na tamtym świecie.I wiecie co :?: Zaje...iście zmieniają się priorytety.Wiecie z czego się teraz cieszę :?: Że nie pada deszcz,tylko jest fajna pogoda,że mogę sobie pojeździć Bellą,że moge wyjść z psem,że żona mnie kocha a ja ją.A co będzie jutro,czy co było wczoraj to mnie nie obchodzi.Trochę się może za bardzo otworzyłem,ale mam tego wszystkiego DOŚĆ :!:
grzelutek, masz prawo do swojej oceny. Nie mam zamiaru Cię przeklinać.![]()
Napisałem to co czułem po obejrzeniu filmu.
A tak na marginesie, ta historia i cała ta martyrologia jest naszym dziedzictwem, czy tego chcemy, czy nie.
I dobrze by było gdybyśmy z historii potrafili wyciągać wnioski.![]()
Nie wchodźmy w TE tematy,bo szkoda naszego zdrowia.Lepiej o Bellach rozmawiać :mrgreen:Napisał AR_33
OLE!Napisał grzelutek
z ust mi to wyjales
AR_33, znac historie a wiecznie sie nia zaslaniac i wiecznie wszystko tlumaczyc ze kiedys byla komuna i wogole to juz przesada i tez mam tego dosc. Historie polski dobrze jest znac ale czas najwyzszy zabrac sie za przyszlosc a nie wiecznie wyciagac brudy przeszlosciNapisał AR_33
146 1.6 Boxer - juz przeszlosc
156 Sportwagon 2,4 JTD - terazniejszosc
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki