Strona 3 z 20 PierwszyPierwszy 12345678910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 195
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Hyde Park - Rozmowy na każdy temat, nie kwalifikujące się do pozostałych działów - motoryzacja, elektronika, GSM, humor, gry wideo, polityka, wczasy za granicą, rozrywka, hobby.
    Użytkownik Rowerzysta Avatar Bianco
    Mieszka w
    Warszawa
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    14 m

Domyślnie

Oglądajcie TVN Turbo od tej niedzieli, konkretniej Operację tuning, niespodzianka ...
    Tomek = Lancia Lybra 2,4 JTD Blue Nicole
    Było: AR 156 1.8TS-Bianco Polare, AR 146 1,6 Boxer 103 KM Alfa Rosso, AR 146 1,4 TS 103 KM Blue Cosmo

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Szczecin
    Czas spędzony na forum
    9 m

Domyślnie

OPT obejrzane. I ja sie pytam, dlaczego tylko 4 gwiazdki :?: :?: :?:
    Dobrze ze matka dostal 5.
    http://www.forum.alfaholicy.net/pomorze/

grzelutek
    Gość

Domyślnie

Bella 156 dostała tylko 4 bo Bryka Młodego Wieśniaka Tedego musi dostać 5 gwiazdek. A tak w sumie to się napokazywali na potęgę.Cycolina pieprzyła jakieś głupoty i na pokaz zostało kilka minut.Tak jak pisze Rosik - dobrze,że Matka dostała 5. :mrgreen:

AR_33
    Gość

Domyślnie

Właśnie wróciliśmy z kina, bylismy na filmie KATYŃ i w tej chwili mogę napisać tylko tyle, każdy dorosły Polak powinien obejrzeć ten film.
    Zapewne każdy z nas zna historię i wie jak to było, ale ten film przedstawia to w tak niesamowity sposób, że aż trudno wyrazić to słowami. Składa się na to, wszystko, sposób filmowania, ujęcia, muzyka ( muzyka jest niesamowita ).
    Nie często zdarza mi się, że film wywiera na mnie takie wrażenie.

grzelutek
    Gość

Domyślnie

A ja na to nie pójdę.Szkoda czasu.Mam już dość historii i całej tej martyrologii Ile można żyć wojną,komuną i całą tą przeszłością.Może mnie wyklniecie,ale leżąc w szpitalu cały zeszły rok,troszkę podumałem,oczywiście wtedy jak byłem na TYM a nie na tamtym świecie.I wiecie co :?: Zaje...iście zmieniają się priorytety.Wiecie z czego się teraz cieszę :?: Że nie pada deszcz,tylko jest fajna pogoda,że mogę sobie pojeździć Bellą,że moge wyjść z psem,że żona mnie kocha a ja ją.A co będzie jutro,czy co było wczoraj to mnie nie obchodzi.Trochę się może za bardzo otworzyłem,ale mam tego wszystkiego DOŚĆ :!:

AR_33
    Gość

Domyślnie

grzelutek, masz prawo do swojej oceny. Nie mam zamiaru Cię przeklinać.
    Napisałem to co czułem po obejrzeniu filmu.
    A tak na marginesie, ta historia i cała ta martyrologia jest naszym dziedzictwem, czy tego chcemy, czy nie.
    I dobrze by było gdybyśmy z historii potrafili wyciągać wnioski.

grzelutek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Nie wchodźmy w TE tematy,bo szkoda naszego zdrowia.Lepiej o Bellach rozmawiać :mrgreen:

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał grzelutek
    A ja na to nie pójdę.Szkoda czasu.Mam już dość historii i całej tej martyrologii Ile można żyć wojną,komuną i całą tą przeszłością.Może mnie wyklniecie,ale leżąc w szpitalu cały zeszły rok,troszkę podumałem,oczywiście wtedy jak byłem na TYM a nie na tamtym świecie.I wiecie co :?: Zaje...iście zmieniają się priorytety.Wiecie z czego się teraz cieszę :?: Że nie pada deszcz,tylko jest fajna pogoda,że mogę sobie pojeździć Bellą,że moge wyjść z psem,że żona mnie kocha a ja ją.A co będzie jutro,czy co było wczoraj to mnie nie obchodzi.Trochę się może za bardzo otworzyłem,ale mam tego wszystkiego DOŚĆ :!:
    OLE!
    z ust mi to wyjales

Użytkownik Alfa i Omega Avatar DDEvil
    Mieszka w
    Żory
    Auto
    156 SW 2.4 JTD
    Czas spędzony na forum
    35 m

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    AR_33, znac historie a wiecznie sie nia zaslaniac i wiecznie wszystko tlumaczyc ze kiedys byla komuna i wogole to juz przesada i tez mam tego dosc. Historie polski dobrze jest znac ale czas najwyzszy zabrac sie za przyszlosc a nie wiecznie wyciagac brudy przeszlosci
    146 1.6 Boxer - juz przeszlosc
    156 Sportwagon 2,4 JTD - terazniejszosc

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Alfa 146 1.4 T.S '98, Seicento 1.1 '00
    Czas spędzony na forum
    6 d 20 h 15 m

Domyślnie

Christine tez bardzo ciekawy film.

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

filmy warte obejrzenia 2011

film wart obejrzenia 2011filmy 2011 warte obejrzeniafilmy godne obejrzenia 2011film godny obejrzenia 2011filmy warte obejrzenia 2011 forumfilmy z 2011 warte obejrzeniafilmy warte zobaczenia 2011filmy 20112012 co warto obejrzećfilmy warte obejrzenia 20112012thriller wart obejrzeniawarte obejrzenia filmy sensacyjnefilmy warte uwagi 2011film warte obejrzenia 2011komedie warte obejrzenia 2011jakie filmy sensacyje warto obejrzećfilmy warte obejrzenie 2011filmy 2011 rok godne obejrzeniafilmy godne obejrzenia 2011 2012warte obejrzenia filmy 2011filmy godne zobaczenia 2011polski filmy 2011 godne uwagifilmy godne uwagi 2011filmy z 2011 roku warte obejrzeniafilmy 2011 warte obejzefilm warty obejrzenia 2011

Zakładki

Uprawnienia